Αρκούδα

Μια πολύ όμορφη αρκούδα απαθανατίστηκε από κάμερα σε ένα σκοτεινό σημείο και οι… selfies της έχουν γίνει viral!

Στο Κολοράντο εμφανίστηκε ένα όμορφο πλάσμα το οποίο σταμάτησε και πόζαρε μπροστά από μια κάμερα ανίχνευσης και κατάφερε να τραβήξει πολλές selfies οι οποίες υπολογίζονται περίπου στις 400.

Στο Open Space and Mountain Parks στις ΗΠΑ πολλά είναι τα ζωάκια τα οποία περνούν μπροστά από τις κάμερες παρακολούθησης διότι αναζητούν τροφή αλλά μια αρκουδίτσα κοντοστάθηκε γιατί μάλλον είχε βλέψεις…influencer!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To πλάσμα μαύρου χρώματος στάθηκε μπροστά στην κάμερα και οι selfies δεν άργησαν να έρθουν! Και όπως θα δεις είναι πολύ πετυχημένες.

Στο πάρκο του Κολοράντο υπάρχουν περίπου 9 κάμερες οι οποίες ανιχνεύουν τις κινήσεις των ζώων και ενεργοποιούνται όταν κάποιο πλάσμα περάσει από κοντά τους. Όταν αυτό περάσει, αμέσως καταγράφονται είτε με τη μορφή φωτογραφίας, είτε με τη μορφή βίντεο.

Τα ζώα κυκλοφορούν στη φύση χωρίς να καταλαβαίνουν ότι καταγράφονται και έχουν υπάρξει πολλά βίντεο τα οποία δείχνουν τα πλασματάκια να κυκλοφορούν αδιάφορα και να κάνουν διάφορες σκανδαλιές.

Η αρκούδα είναι ένα ζώο που μπορεί να θεωρείται επικίνδυνο αλλά είναι τόσο γλυκούλα που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς στην ομορφιά της.

Τσέκαρε και αυτά: