Άρση μέτρων

Ο κόσμος της εστίασης ετοιμάζεται να φορέσει τα καλά του και να υποδεχτεί κόσμο, καθώς έγινε άρση των μέτρων που αφορούν στον συγκεκριμένο χώρο, και όπως αναφέρει το κανάλι ANT1 και ΣΚΑΙ, από τις 25 Μαΐου, θα μπορούμε σιγά-σιγά να βρεθούμε σε μέρη που μας αρέσουν πολύ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κυβέρνηση αποφάσισε την άρση μέτρων, έπειτα από το «πράσινο φως» που έδωσε η επιτροπή λοιμωξιολόγών και τα μαγαζιά εστίασης θα μπορούν να ανοίξουν λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και τηρώντας ευλαβικά τις οδηγίες που θα δοθούν από το κράτος. Προς το παρόν μιλάμε για καφετέριες και εστιατόρια, χωρίς να έχει ακουστεί κάτι για τα bars και για τα clubs, και περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η απόφαση για αυτό το κομμάτι του κλάσου.

Τη Δευτέρα 18 Μαϊου θα ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα και η κυβέρνηση αλλά και οι ειδικοί πιστεύουν πως θα επιστρέψουμε σιγά-σιγά στην κανονικότητα που είχαμε πριν κορονοϊού αλλά αυτό δε σημαίνει πως ο κίνδυνος έχει ξεπεραστεί και θέλει μεγάλη προσοχή!

Με οργανωμένο τρόπο και όσο τηρούνται οι κανόνες υγιεινής. πιστεύουν πως θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες!