Melisses

Η μπάντα «Melisses» είναι από τις αγαπημένες μας και ουκ ολίγες φορές έχουμε παρακολουθήσει το συγκρότημα στο BOX να δίνει απίστευτες perfomance στην σκηνή και να μας ξεσηκώνει.

Το συγκρότημα μαζί με με τον KAS μας παρουσιάζουν το κομμάτι Victoria και η αλήθεια είναι πως μόλις ακούσαμε το κομμάτι μας παραξένεψε λιγουλάκι, αλλά μετά από λίγο μας έκανε να κουνήσουμε ελαφριά τους γοφούς μας και πλέον το ακούμε στο repeat.

Τι παίζει τώρα με το τραγούδι και έχουν ξεκινήσει τα αρνητικά σχόλια;

Το συγκεκριμένο κομμάτι βαδίζει στα χνάρια των trappers που έχουν δημιουργήσει μεγάλο πανικούλη στη νεολαία με αποτέλεσμα να απέχει αρκετά από τον «ήχο» που μας έχει συνηθίσει το συγκρότημα, με αποτέλεσμα να έχουν αντιδράσει κάποιοι θαυμαστές! Και παράλληλα ακούγεται η λέξη «κ@@@@@η» (για ευνόητους λόγους δεν τη γράφουμε όλη», και αυτό δεν άρεσε σε κάποιον κοσμάκη,

Εμάς δε μας ενοχλεί καθόλου σε λέω και το κομμάτι θα ακουστεί πολύ! Άσε που έχει «ιστορία» το video clip και σε κάνει να θέλεις να το παρακολουθήσεις από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ο Χρήστος Μάστορας φάνηκε να ενοχλείται με όλα όσα γράφονται και έγραψε σε σχόλιο του στο Youtube:

«Προτείνω λοιπόν να τσιλάρετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την “Viktoria” που είναι πολύ ερωτευμένη και το 2020 απελευθερωμένα και απενοχοποιημένα καυλ@@@ (χαλαρώστε, είναι απλά μια λέξη), γιατί βαρεθήκαμε τον δεξιό συντηρητισμό και το αριστερό political correctness…
Αααα και που ‘στε… Το τραγούδι αυτό, όπως όλα όσα έχουμε βγάλει, εκτός από τον “Κινέζο” (πλακίτσα), το αγαπώ, με τρελαίνει, με ανεβάζει και χαίρομαι που αρέσει και στους περισσότερους»

Τσέκαρε το κομμάτι:

Τσέκαρε και αυτό αν θες: Χόμπι: Τι μπορείς να κάνεις για να αναβαθμίσεις τη ζωή σου