Οι άσχημες μυρωδιές που μένουν στο χώρο της κουζίνας και επεκτείνονται στο υπόλοιπο σπίτι μετά από το τηγάνισμα δεν είναι καθόλου ευχάριστες! Και πολλές φορές καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια, περιμένοντας κάποια στιγμή να “φύγουν”.
ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ
Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να τις απομακρύνουν από το σπίτι και να επανέλθει στην “αρχική του μορφή” ο “αέρας” που αναπνέουμε, αλλά δε θέλουμε να δαπανήσουμε πολλά χρήματα!
Κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος, μπορούμε να κάνουμε δυο πολύ απλά DIY κόλπα τα οποία θα μας βοηθήσουν πολύ!
#1.Σε μια κατσαρόλα βράσε νερό και ρίξε δυο καπάκια από το μαλακτικό ρούχων που χρησιμοποιείς! Με αυτόν τον τρόπο θα μυρίζει το σπίτι μαλακτικό και θα απομακρυνθούν οι άσχημες μυρωδιές. Μην το κάνεις κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος, αλλά αφού τελειώσεις!
#2.Σε μια κατσαρόλα ρίξε δυο κουταλιές της σούπας κανέλα και μια κουταλιά της σούπας γαρύφαλλο! Πρόκειται για δυο πολύ δυνατά μπαχαρικά τα οποία “ισοπεδώνουν” κάθε άσχημη μυρωδιά και δίνουν μια πιο spicy ατμόσφαιρα στο σπίτι σου!
Οι μυρωδιές μπορούν να εξαλειφθούν με αυτούς τους δυο τρόπους και παράλληλα μπορείς σε ένα βαποριζατέρ να ρίξει λίγο νερό και ξύδι και να ψεκάσεις γύρω από την κουζίνα καθαρίζοντας με ένα κομμάτι χαρτί!
Tσέκαρε και αυτά: