Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ή αλλιώς βουνό όπως καθιερώθηκε για εκείνη το παρατσούκλι είνα μία από τις βασικές παίκτριες που βρίσκεται στο Survivor από την πρώτη ημέρα και θεωρείται μία από τις πιο δυνατές παίκτριες.

Η σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα έχει περάσει διάφορα σκαμπανεβάσματα και ο τελευταίος άγριος καυγάς τους ήταν πριν κανά ενάμιση δύο μήνες. Από τότε επικρατούσε σχετική ηρεμία, χωρίς ο ένας να έχει και σε τρομερή εκτίμηση τον άλλον.

Ωστόσο, συνυπήρχαν σχετικά ειρηνικά και μάλιστα είχαν και κάποιες καλές στιγμές όταν ειδικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν στο πλευρό της Βρισηίδας σε αυτό που εκεί ονόμαζαν ειδύλλιο με τον Μαρτίκα.

Την τελευταία εβδομάδα όμως η κατάπαυση πυρός ανάμεσά τους έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί. Ο Μαρτίκας προφανώς δεν συγχώρεσε το γεγονός ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου πήρε το μέρος της Βρισηίδας κατηγορώντας τον ουσιαστικά για μία κάπως βίαιη συμπεριφορά στη φίλη της.

Από τότε άρχισε το πανηγύρι. Δεν υπάρχει συμβούλιο στο νησί του Survivor που να μην πέσουν γαλλικά μεταξύ τους. Ο Σπύρος Μαρτίκας την κατηγορεί διαρκώς για πολλά όπως για στρατηγική με σκοπό να προστατέψει την Βρισηίδα, για τσάμπα μαγκιές γιατί δεν προτάθηκε εκείνη να μπει στον τάκο απέναντί του κι άλλα τέτοια.

Από την άλλη η Ασημίνα φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα όρια με τις κατηγορίες του Σπύρου φτάνοντας στο σημείο να παρακαλάει εκείνον, αλλά και όλη την κόκκινη ομάδα να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί της. Προφανώς κατηγορεί για θεατρινισμό τον Σπύρο Μαρτίκα, αλλά και για παραποίηση όλων όσων λέει με σκοπό να την πλήξει.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

To Twitter φυσικά που έχει πάντα τη δική του άποψη έχει ήδη δικάσει την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Στο mini poll για το ποιος απο τους δύο έχει δίκιο, ο Σπύρος Μαρτίκας προηγείται με ποσοστό 75,8% έναντι της Ασημίνας που έχει 24,2%

 

Τσέκαρε κι αυτό:

Athens Pride: Πότε θα πραγματοποιηθεί η γιορτή