Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει δείξει τις τελευταίες μέρες πως δεν είναι καλά ψυχολογικά! Τα ξεσπάσματα της, τα δάκρυα της και οι εκφράσεις που χρησιμοποιούν είναι ακραία και παρά το γεγονός πως προσπαθεί που και που να συγκρατηθεί, δεν μπορεί!

Σε ένα από τα αγωνίσματα για το έπαθλο φαγητού και ασυλίας, η ποδοσφαιρίστρια “λύγισε” και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το γεγονός πως έχασαν για μια ακόμη φορά! Και είχε ένα ακραίο ξέσπασμα όπου ξεστόμισε πράγματα τα οποία δεν μπορεί να ξεχάσει κάποιος!

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου καθώς ούρλιαζε είπε “Αν φύγει η Πελαγία, θα αποχωρήσω και εγώ από το Survivor”, “δεν μπορώ να είμαι άλλο εδώ με καραγκιόζηδες”. Μια φράση η οποία δεν έγινε πραγματικότητα καθώς είδαμε την Πελαγία Καζολέα να αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο και να μη φεύγει μαζί της η καλή της φίλη!

Η Ασημίνα είναι ένα νέο κορίτσι, πεινάει και θέλει να κερδίζει γιατί είναι ανταγωνιστική! Λέει πράγματα τα οποία θα μπορούσε να πει κανείς πως δεν τα φιλτρλαρει καθώς είναι σε κακή κατάσταση και προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε όλα αλλά ένα πρόσωπο την έχει βγάλει από τα ρούχα της και δεν είναι άλλος από τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος της έχει προκαλέσει τεράστιο θυμό, ακόμη και όταν είναι ήρεμος και της απευθύνει τον λόγο.

Δείτε το βίντεο:

Περιμένουμε να δούμε αν θα ανακάμψει!