Ασημίνα Χατζηανδρέου

Νέο εξώδικο φέρεται να έχει στείλει στην Ατζούν Μίντια η Ασημίνα Χατζηανδρέου και παρόλο που ο Τούρκος παραγωγός εξέφρασε τον θαυμασμό του για εκείνη και την Κατερίνα Δαλάκα, δεν θα έχει καλή έκβαση η αποχώρηση από το Survivor All Star.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σύμφωνα με την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι!” η παίκτρια που αποβλήθηκε από το παιχνίδι επειδή είχε κινητό στα χέρια της, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια νέα προειδοποίηση κατά της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης καθώς δεν έχει πάρει τον μισθό της για τις ημέρες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Η δικηγόρος της νεαρής αθλήτριας ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή :

“Υπάρχει άρθρο στη σύμβαση, το οποίο αναφέρει ότι όλοι οι παίκτες μετά την προβολή του επεισοδίου της αποχώρησής τους πρέπει να λάβουν την αμοιβή τους 30 μέρες μετά. 1η Φεβρουαρίου 2023 ήταν το επεισόδιο που αποχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Δεν υπάρχει όρος που να λέει ότι επειδή παραβίασε τους κανόνες δεν θα πάρει τα χρήματά της. Η παρουσία της στο παιχνίδι και οι εβδομάδες που συμμετείχε είναι προβεβλημένες και έχουν συμβεί”.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μέσω της δικηγόρου της, Βάσιας Καπερνάρου, “μιλά” και στη συνέχεια των δηλώσεων της είπε :

“Εμείς συνεχίσουμε κανονικά τις διαδικασίες και δεν θα σταματήσουμε. Θέλω να υπενθυμίσω, πως μετά το πρώτο μας εξώδικο, της έστειλαν εξώδικο από την παραγωγή στο οποίο έγραφαν πως είχε χρησιμοποιήσει κινητό, και τώρα παραδέχονται πως δεν ισχύει”.

Tσέκαρε και αυτά: