Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ο Νίκος Μπάρτζης επέλεξε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου της Τρίτης 31/1 να δώσει “στεγνά” την Ασημίνα Χατζηανδρέου και να αποκαλύψει ενώπιον των συμπαικτών του αλλά και του τηλεοπτικού κοινού, πως μέσα στο σάκο της έκρυβε ένα κινητό τηλέφωνο και πως αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο χανόταν με την Κατερίνα Δαλάκα στη ζούγκλα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αμέσως υπήρξε τεράστια αναστάτωση και ο Τάκης Καραγκούνιας ούρλιαζε στο συμβούλιο απειλώντας πως θα φύγει ο ίδιος και πως θα πρέπει η παραγωγή να τη διώξει από το παιχνίδι. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έφυγε και αυτή αρκετά νευριασμένη ενώ ο Ασημακόπουλος έλεγε διαρκώς “σας το έλεγα, σας το έλεγα”.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου φάνηκε αρκετά σοκαρισμένη με την αποκάλυψη ενώ η Κατερίνα Δαλάκα η οποία ήταν μαζί της στη ζούγκλα, φάνηκε να μην ταράζεται τόσο πολύ.

Ο Γιώργος Λιανός αναγκάστηκε να διακόψει το συμβούλιο, και είπε πως θα επιστρέψουν με ένα έκτακτο συμβούλιο αφού αξιολογηθεί όλη η κατάσταση για να μην υπάρχει τίποτα στον αέρα.

Το έκτακτο συμβούλιο έγινε και η Ασημίνα όπως και η Κατερίνα Δαλάκα έλειπαν. Επομένως όλοι κατάλαβαν πως ο Νίκος Μπάρτζης έλεγε την αλήθεια. Ο ισχυρισμός του Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε και ο ίδιος προέβη και σε άλλη μια αποκάλυψη.

Ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε πως η Ασημίνα κρατούσε το κινητό και η Κατερίνα τσιγάρα ενώ το τρίτο πρόσωπο ήταν ένας local ο οποίος είχε δώσει τα αντικείμενα.

Ο Γιώργος Λιανός επιβεβαίωσε και την τελευταία αποκάλυψη που έκανε ο παίκτης καθώς είπε πως η παραγωγή μίλησε με τον άνθρωπο που έδωσε το κινητό και οι δυο αθλήτριες επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά την “παρανομία” που έκαναν στο παιχνίδι.

Μπορεί να βρέθηκαν εκτός οι δυο παίκτριες, ωστόσο συνεχίστηκε κανονικά η ψηφοφορία και θα έχουμε κανονικά αποχώρηση.

Τσέκαρε και αυτά: