Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι μια από τις πολύ δυνατές παίκτριες της ομάδας των “Μαχητών” στο Survivor και την έχουμε δει από την αρχή του παιχνιδιού να προσπαθεί να αποδείξει σε όλους αλλά περισσότερο στον εαυτό της πως έχει ότι χρειάζεται για να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Μπορεί να είναι ένα κορίτσι, μικρό σε ηλικία, αλλά έχει καταφέρει να διακριθεί στον στίβο ενώ η μεγάλη της αγάπη που είναι το ποδόσφαιρο, την έχει οδηγήσει σε μεγάλα αθλητικά μονοπάτια.

Παρουσιάζει ένα πολύ σκληρό προφίλ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αλλά υπάρχουν στιγμές όπου έχει λυγίσει καθώς της λείπουν οι δικοί της άνθρωποι! Υπάρχει, όμως και μια άγνωστη πλευρά που δεν έχουμε δει!

Η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και εμφανίστηκε στην εκπομπή “Love It”, για να μιλήσει για όλους και για όλα!

Ένα από τα πρόσωπα που σχολίασε ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και αποκάλυψε κάποια πράγματα τα οποία δε γνωρίζουν οι περισσότεροι! Σύμφωνα με την πρώην παίκτρια, η Ασημίνα λειτουργεί πολύ προστατευτικά στην ομάδα της πώς αν ο κόσμος γνωρίσει πραγματικά την παίκτρια θα αλλάξει γνώμη! Είναι ψυχούλα, λέει η Κρυσταλλία και τρέχει πραγματικά για όλους!

Τσέκαρε το απόσπασμα:

Το περίμενες;