Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μίλησε σε τούρκικη εκπομπή για όσα έγιναν με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor All Star και τα δυο κορίτσια που αποβλήθηκαν από το ριάλιτι αποφάσισαν να κάνουν κάποιες αναρτήσεις στα social media.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο Τούρκος παραγωγός ανέφερε στην εκπομπή πως οι παίκτες επικαλέστηκαν τη συμφωνία που είχαν κάνει στην Ελλάδα και πως θέλουν την αποβολή τους και κάπως έφτασαν στο σημείο να αποχωρήσουν.

Οι δυο παίκτριες μέσω του Instagram έκαναν κάποιες αναρτήσεις και μιλούν για δικαίωση ενώ δημοσίευσαν και ένα βίντεο του Κώστα Αναγνωστόπουλου ο οποίος είχε μιλήσει στην εκπομπή “Πρωινό μας” όπου είχε δηλώσει πως δεν πρέπει να είχαν επικοινωνία τα κορίτσια μέσω του κινητού τηλεφώνου.

Η ανάρτηση που έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου 

Η ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα 

Το κοινό βίντεο 

Τα δυο κορίτσια αισθάνονται τρομερά αδικημένα με όσα έχουν συμβεί αλλά προσπαθούν να συνεχίσουν τις ζωές τους και κάνουν καθημερινά πολλά πράγματα με τους συντρόφους τους και περνούν όμορφες στιγμές!

Όλοι περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα γιατί μπορεί να υπάρξουν θέμα που θα ακολουθήσουν τη νομική οδό.

Τσέκαρε και αυτά: