Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν η μόνη παίκτρια που έφτασε στον ημιτελικό και ήταν από την πρώτη μέρα στον Άγιο Δομίνικο! Και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήθελαν να τη δουν νικήτρια! Αλλά η ίδια είναι πολύ καλά με ότι έγινε!

Το κορίτσι που ούρλιαξε το “ΠΕΙΝΑΩ” αφήνοντας μας με το στόμα ανοιχτό, εμφανίστηκε στην εκπομπή “Όλα Γκουντ” και μίλησε για την εμπειρία της στον παιχνίδι κάνοντας αποκαλύψεις.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποκάλυψε πως ήταν μια από τις παίκτριες που είχε “παραβατική συμπεριφορά” καθώς έκανε κάτι το οποίο δεν εγκρίνει η παραγωγή.

“Οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν εντολή να μη μας δώσουν τίποτα. Η πρώτη παράβαση που έκανα ήταν να φάω από τα σκουπίδια. Έχουμε υπογράψει με την παραγωγή πως δεν επιτρέπεται να φάμε τίποτα εκτός από αυτά που μας δίνουν. Στο φαγητό γίνονται οι περισσότερες παραβάσεις. Είμαστε σαν αγρίμμια”.

Τσέκαρε το βίντεο :

H ποδοσφαιρίστρια δεν είναι η πρώτη παίκτρια που παραδέχεται πως έφαγε από τα σκουπίδια καθώς υπάρχουν σημεία στους αγωνιστικούς χώρους όπου οι άνθρωποι της παραγωγής πετούν τα τρόφιμα που δε θέλουν! Έτσι, βρίσκουν την ευκαιρία οι παίκτες και τρώνε.

Τσέκαρε και αυτό: Μαίρη Βιτινάρος : Η φωτογραφία με την Καγιά