Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Σπύρος Μαρτίκας είχαν ένα έντονο beef κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Survivor, και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν ανταλλάξει βαριές κουβέντες.

Ωστόσο, θα περίμενε κανείς πως η συγκεκριμένη φάση θα έχει… κοπάσει, αλλά κάτι τέτοιο δε φαίνεται να γίνεται από την πλευρά της Ασημίνας, η οποία παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλεσε τον φαρμακοποιό, “μέτριο” και πως είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει μόνο ριάλιτι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Όταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρτσίτα, για λογαριασμό της εκπομπής “Γεια σου”, σχετικά με τον Σπύρο Μαρτίκα γέλασε και είπε χαρακτηριστικά :

“Αυτό το άτομο, ο Σπύρος, ήταν ένας μπαλαντέρ για πολλά θέματα. Νομίζω πως για αυτό το λόγο επιλέχθηκε. Είναι ένας μέτριος αγωνιστικά παίκτης και εννοείται ότι θα μπει να κάνει ριάλιτι”. 

Η πρώην αναφέρθηκε και στη φίλη της Κατερίνα Δαλάκα λέγοντας πως θα προσπαθήσουν να τις διχάσουν αλλά δε θέλει η ίδια να βγει ίντριγκα ενώ είπε πως ο Τάκης Καραγκούνιας είναι αδιάφορος.

Η κόντρα με τον Μαρτίκα – αν μπουν και οι δυο στο Survivor All Star – θα φουντώσει σίγουρα και δεν αποκλείεται να δούμε ένα νέο κύκλο τσακωμών!

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση : Το δέντρο με τα στολίδια”κάλτσες”

Χριστούγεννα 2022 : Ποια ζώδια δε θα περάσουν καλά