Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα απομακρύνθηκαν από το Survivor All Star καθώς πήγαν κόντρα στους κανόνες και ο Νίκος Μπάρτζης τις τσάκωσε στο δάσος με κινητό. Και όπως καταλαβαίνεις, η παραγωγή έλαβε πολύ συγκεκριμένα μέτρα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Ο Χρήστος Δάντης, θερμός υποστηρικτής της συντρόφου, μιλώντας στις κάμερες προκάλεσε πολλά ερωτήματα με τα λόγια του και σε κάποια πράγματα που είπε, είχε δίκιο καθώς υπάρχει προβληματισμός για κάποιες κινήσεις που έγιναν στον Άγιο Δομήνικο.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του, ο γνωστός καλλιτέχνης άφησε μια “σκευωρία” να πλανάται στον αέρα και φέρεται να φωτογραφίζει τη συννενόηση τπυ Μπάρτζη με του Αναγνωστόπουλου ενώ δεν του άρεσε καθόλου η στάση της Κατερίνας Δαλάκα η οποία άφησε πίσω της την Ασημίνα και βγήκε από το συμβούλιο με τους άλλους παίκτες.

“Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της Κατερίνα Δαλάκα. Η μπλε ομάδα κατάφερε να διώξει δύο από τις καλύτερες παίκτριες για να φάει επιτέλους και αυτό που είδα ήταν έναν άνθρωπο από την κόκκινη ομάδα σαν συνεννοημένο με την μπλε. Την υπόλοιπη κόκκινη ομάδα να μην έχει ιδέα, η μπλε να λέει ”έλα πες τα” που σημαίνει ότι είχε μιλήσει με τη μπλε. Εμένα αυτό το πράγμα μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο”.

Ο Χρήστος Δάντης ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμία επικοινωνία με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και είπε χαρακτηριστικά:

“Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με την Ασημίνα από μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση σε κανέναν από εμάς, ούτε σε εμένα, ούτε στην οικογένειά της. Μα τι με ρωτάτε; Τι ερώτηση είναι αυτή; Είναι δυνατόν να πιστεύω ότι είχε κινητό; “. 

Τσέκαρε και αυτά: