Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι μια παίκτρια του φετινού Survivor που έχει απασχολήσει από την αρχή του παιχνιδιού και τις τελευταίες μέρες έχει καταφέρει να κάνει το όνομα της να ακουστεί ακόμη περισσότερο καθώς υπάρχει ένα beef μεταξύ της “φίλης” της Σοφιάννας επειδή άλλαξαν οι ομάδες και πλέον δεν είναι μαζί.

Η ποδοσφαιρίστρια είναι ένα κορίτσι που μάχεται πολύ σκληρά όταν μπαίνει στον στίβο μάχης και επιλέγει να κάνει πράγματα τα οποία θα τη φέρουν κοντά στη νίκη! Μπορεί να μην πετυχαίνει πάντα αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσπάθεια της! Και κανενός παίκτης, για να λέμε αλήθειες!

Πώς μπήκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor

Η Ασημίνα μπήκε στο Survivor “βαριά”! Και προς Θεού δεν εννοούμε πώς είχε περιττά κιλά η κοπέλα ούτε παίζει κάποιο body shaming! Μπήκε στο παιχνίδι έχοντας μια πολύ συγκεκριμένη σωματοδομή η οποία δεν της επέτρεπε να ελίσσεται πολύ εύκολα στα αγωνίσματα! Ωστόσ, όσο περνούσαν οι μέρες και λόγω της αφαγίας άρχισε να πέφτει η μυϊκή μάζα της με αποτέλεσμα να είναι πιο ¨”ελαφριά” και έτσι ξεκίνησε να δίνει πόνο στα αγωνίσματα!

Βέβαια, η ψυχολογία της ήταν και σε πολύ καλύτερη φάση αλλά όταν άρχισαν να δημιουργούνται προβλήματα τότε άρχισε να πέφτει ψυχολογικά και από ένα χαμογελαστό κορίτσι, έγινε ένα μουτρωμένο πρόσωπο το οποίο δεν έχει σταματήσει να κλαίει και να φωνάζει! Οι συνθήκες δεν είναι καθόλου ευνοϊκές και δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποια πράγματα αλλά κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να φτάσει στο τέλος!

Τσέκαρε και αυτό: Σκυλιά: Μία θεραπεία που μπορεί να βοηθήσει τον ανθρωπο