Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι ένα από τα κορίτσια του φετινού Survivor τοπ οποίο κατάφερε να προκαλέσει θετικές και αρνητικές εντυπώσεις! Όπως όλοι άλλωστε! Και μέσω του ριάλιτι επιβίωσης δημιούργησε φιλίες με κάποια πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να μην περιμέναμε.

 

Το “Βουνό” και το μοντέλο του Survivor, Βρισηίδα Ανδριώτου, ήρθαν πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα και είχαν άπειρες ώρες στη διάθεση τους για να συζητήσουν, να μοιραστούν εμπειρίες και να “ενώσουν” τις σκέψεις τους μιας και ηλικιακά είναι πολύ κοντά και μπορεί να έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Βρισηίδα έχοντας έρθει πολύ κοντά δημιούργησαν μια ιδιαίτερη σχέση και σε πολλά αγωνίσματα αλλά και στα έπαθλα ήταν η μια δίπλα στην άλλη και υπάρχουν ντοκουμέντα.

Το μοντέλο θέλοντας να δείξει τη στήριξη της στη φίλη της, ανάρτησε σε story στο Instagram μια “άγνωστη” φωτογραφία τους και έγραψε χαρακτηριστικά :

“Κοριτσάκι μου λίγο έμεινε. Υπομονή και σε λίγες μέρες θα σε πάρω αγκαλιά ξανά”.

Τσέκαρε την ανάρτηση :

Η Βρισηίδα στηρίζει τη φίλη της και θέλει πολύ να τη δει στον μεγάλο τελικό και να σηκώσει το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης! Μάλιστα, δεν είναι λίγοι και οι θαυμαστές της ποδοσφαιρίστριας οι οποίοι θέλουν να τη δουν να πετυχαίνει τον στόχο της καθώς είναι μια νέα γυναίκα και πολλά υποσχόμενη!

Τσέκαρε και αυτό : Ράλι Ακρόπολις: Το “EKO Acropolis Rally” επιστρέφει