Ασημίνα Χατζηανδρέου

H Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει ανοίξει “πόλεμο” με την Acun Medya καθώς ισχυρίζεται πως κρατήθηκε παρά τη θέληση της στον Άγιο Δομίνικο και πως δεν έλαβε ποτέ το συμβόλαιο της έτσι ώστε να ξέρει τι προβλέπει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης , Survivor All Star που φέρεται να πιάστηκε με κινητό στα χέρια της έχει ήδη στείλει εξώδικό στην εταιρεία παραγωγής και από ότι φαίνεται υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση καθώς η εταιρεία απάντησε με δική της ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό Μας”, η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου και της είπε η παραγωγή ότι πρέπει να γίνει ένας έλεγχος – ο οποίος κράτησε 17 ώρες – και όταν ολοκληρώθηκε η έρευνα η παραγωγή ενημέρωσε την Ασημίνα πως αποβάλλεται. Όμως, δεν ήταν αιχμάλωτη κανενός καθώς η ίδια απαίτησε να μείνει στον Άγιο Δομίνικο διότι ήθελε να δει τον Ατζούν Ιλιτζαλί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Λίγο πριν το ραντεβού έγινε ο σεισμός στην Τουρκία και δεν κατάφερε να γίνει το ραντεβού! Οι δέκα μέρες συμπληρώθηκαν λόγω της αναβολής του ραντεβού και η ίδια επέμεινε να μη φύγει.

“Δε φεύγω αν δε μου δώσετε εξηγήσεις” φέρεται να είπε η παίκτρια και η παραγωγή της είπε πως υπάρχει ένα βίντεο το οποίο αποδεικνύει συγκεκριμένα πράγματα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ασημίνα φέρεται να ζητά ηρεμιστικά χάπια και πως δεν πήρε κάποιος από μόνος του την απόφαση να της χορηγηθούν χάπια χωρίς να τα θέλει η ίδια. Ελληνικής καταγωγής γιατρός φέρεται να επισκέφτηκε την παίκτρια από την πρώτη μέρα στο ξενοδοχείο και της χορήγησε χάπια.

Το εξώδικο της Ασημίνας αναφέρει πως η εταιρεία αρνήθηκε να δώσει το συμβόλαιο, αλλά ύπαρχε ένα έγγραφο στο οποίο επισημαίνεται πως η παίκτρια δεν επικοινώνησε ποτέ με τη εταιρεία για να λάβει το συμβόλαιο της και επικοινώνησαν μαζί της για να μπορέσει να το πάρει αλλά η παίκτρια τους παρέπεμψε στο δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Οι εξελίξεις είναι πολλές και τις επόμενες μέρες αναμένονται πολλές κινήσεις από τις δυο πλευρές.

Τσέκαρε και αυτά: