Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στον Άγιο Δομίνικο δεν σταμάτησε ούτε για μία στιγμή να επιβεβαιώνει πως είναι ίσως η πιο εκρηκτική παρουσία στο φετινό Survivor.

Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει κάποιος low profil πλάσμα, αλλά αντίθετα είναι μία άκρως δυναμική γυναίκα, που πολλές φορές ακροβατεί στα όρια της ειλικρίνειας και της αγένειας.

Οι συμπαίκτες της, ήδη τη φωνάζουν βουνό Παρνασσό γιατί είναι σαρωτικοί στους στίβους μάχης και δεν δέχεται σε καμία περίπτωση την ήττα σαν ενδεχόμενο.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Αυτό όμως είναι το παρατσούκλι της μόνο μέσα στο Survivor, γιατί στην έξω ζωή, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει τελείως διαφορετικό παρατσούκλι, το οποίο επίσης δεν μπορούμε να πούμε ότι μας προκάλεσε έκπληξη.

Την αποκαλούν, Bob ο Μάστορας γιατί όπως η ίδια έχει δηλώσει, αλλά έχει φανεί κιόλας πιάνουν τα χέρια της. Και μπορεί κάποιος μέσα από το Instagram της να βλέπει μία όμορφη γυναίκα με γυμνασμένο και σέξι σώμα, αλλά φαίνεται πως μέσα της κρύβει όντως έναν μάστορα.

 

Βέβαια το γεγονός ότι πιάνουν τα χέρια της το έδειξε και στην κατασκευή της καλύβας για τους Μαχητές, αλλά δεν θέλαμε να δούμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου να πιάνει στα χέρια της τον Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίο τρώγονται από την ώρα που θα ξυπνήσουν μέχρι την ώρα που θα κοιμηθούν.