Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, γνωστή και ως το “Βουνό”, είναι Ελληνίδα αθλήτρια και τη γνωρίσαμε μέσω τη συμμετοχής της στο Survivor 5 όπου και κατάφερε να φτάσει στον τελικό αλλά δεν πήρε το μεγάλο έπαθλο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το βιογραφικό της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι ένα νέο κορίτσι 23 ετών το οποίο γεννήθηκε στην Αθήνα το 1999. Είναι πρωταθλήτρια στον στίβο και πιο συγκεκριμένα στα 200 μέτρα. Όμως,  το ποδόσφαιρο ήταν αυτό το οποίο την κέρδισε και αγωνίζεται στην Α’Εθνική.

Η νεαρή αθλήτρια πήρε πρόσφατα το πτυχίο της στο sports management από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και αποφάσισε πώς ήρθε η στιγμή να δείξει για μια ακόμη φορά πόσο θέλει να κερδίσει το ριάλιτι επιβίωσης. Και θα τη δούμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να τα βάζει με τους παίκτες του Survivor All Star.

Ο Χρήστος Δάντης

H Ασημίνα Χατζηανδρέου διατηρεί σχέση με τον τραγουδιστή, Χρήστο Δάντη και η αποκάλυψη έγινε όταν εκείνη συμμετείχε στο Survivor 5.

Η αθλήτρια και ο γνωστός καλλιτέχνης είναι μαζί τα τελευταία χρόνια, και παρόλο που έχουν ακούσει πολλά σχόλια για τη σχέση τους εκείνοι συνεχίζουνε ερωτευμένοι και αγαπημένοι να ζουν αυτό που θέλουν.

Οι δυο τους έχουν δηλώσει πώς έχουν υπάρξει “σύννεφα” στη σχέση τους αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια. Μην ξεχνάς πώς το νεαρό κορίτσι φεύγει για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και οο τραγουδιστής της στηρίζει φούλ.

Η γιαγιά Ασήμω ως Survivor

H Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει μια τεράστια αδυναμία! Και δεν είναι άλλη από τη γιαγιά της Ασήμω η οποία τη λατρεύει! Μάλιστα, την είδαμε σε ένα βίντεο όπου παίζει με μια φίλη της και είναι η απόλυτη Survivor.

Η Ασημίνα έχει μεγάλη αγάπη στη γιαγιά της και κατά καιρούς έχει αναφερθεί σε αυτή με τα πιο γλυκά λόγια!

Τσέκαρε και αυτά: