Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, γνωστή και ως “Βουνό” του φετινού Survivor, είναι ένα νέο κορίτσι το οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο και με τη μαχητικότητα της οδεύει προς τον μεγάλο τελικό! Και “διψά” για το έπαθλο!

 

Το κορίτσι το οποίο κατάφερε να “εξοντώσει” κάποιους παίκτες, να ουρλιάξει σαν λυσσασμένη ύαινα στον στίβο μάχης και να δώσει απίστευτα run κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης έχει όλα τα καλά του κόσμου και έναν πολύ υποστηρικτικό σύντροφο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον τραγουδιστή, Χρήστο Δάντη.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης με σκοπό να δοκιμάσει τις αντοχές της και να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει! Κατάφερε να δημιουργήσει φιλίες αλλά υπήρξαν και στιγμές οι οποίες την έκαναν να βγει από τα ρούχα της. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις έντονες φωνές και τους τσακωμούς με τον Σπύρο Μαρτίκα;

Η γεννημένη το 1999 Ασημίνα, μπήκε από πολύ μικρή στον κόσμο του αθλητισμού και μέσω αυτού κατάφερε να αποκτήσει πειθαρχία και να δυναμώσει το σώμα της. Για αυτό άλλωστε διαθέτει “πέτρινους” κοιλιακούς και εξαιρετικά καλλίγραμμα πόδια. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει πολλές διακρίσεις και ένα από τα αθλήματα που λατρεύει είναι το ποδόσφαιρο!

Τσέκαρε και το βίντεο που δημιούργησε το fan club της με κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της :

Η παίκτρια του Survivor έχει φανατικό κοινό το οποίο τη στηρίζει και οι δικοί της άνθρωποι μέσω των social media στέλνουν καθημερινά την αγάπη τους στον Άγιο Δομίνικο!

Τσέκαρε και αυτό: Λέων Ιούλιος: Οι προβλέψεις για τον Ιούλιο του 2022