Ασημίνα Ιγγλέζου

Η Ασημίνα Ιγγλέζου μπήκε στο Survivor και κατάφερε να ενθουσιάσει όλο το ανδρικό κοινό αφού στα social media διαβάσαμε πολύ κολακευτικά σχόλια για την παίκτρια των Μαχητών.

Η νέα παίκτρια των Μαχητών δεν είναι καθόλου άγνωστη στο κοινό καθώς έχει πραγματοποιήσει πολλές προκλητικές φωτογραφίσεις, έχει κερδίσει το 2014 τίτλο σε παγκόσμιο διαγωνισμό για το καλύτερο σώμα και την έχουμε δει να εμφανίζεται και σε βίντεο του Mykonos Live Tv.

Η αθλήτρια ορεινού τρεξίματος είναι μανούλα δυο πανέμορφων κοριτσιών και είναι παντρεμένη 21 χρόνια όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Και έχει αναφέρει πως υπάρχει στη σχέση της αρκετός έρωτας και αγάπη και ότι ο σύζυγος της είναι ο μεγαλύτερος της θαυμαστής και μεταξύ τους υπάρχει εμπιστοσύνη.

Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο άνδρας ο οποίος στέκεται στο πλευρό της και κάνοντας ένας ξεψάχνισμα στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, έχουμε την εντύπωση πως τον βρήκαμε!

Σε παλιές φωτογραφίες (του 2014 φαντάσου), βλέπουμε την Ασημίνα Ιγγλέζου να φιλά έναν άνδρα ο οποίος είναι γοητευτικός και φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι μαζί! Οπότε υποθέτουμε πως αυτός είναι ο σύζυγος της!

Η αθλήτρια δεν αποκαλύπτει πολλά πράγματα για την προσωπική της ζωή και θέλει να κρατά προστατευμένο το περιβάλλον της καθώς θέλει να δείχνει μόνο τη δουλειά της!

Τσέκαρε τις φωτογραφίες που βρήκαμε:

Ασημίνα Ιγγλέζου