Ασημίνα Ιγγλέζου

Η Ασημίνα Ιγγλέζου αποχώρησε από το Survivor και δυστυχώς δεν κατάφερε να συνεχίσει να αγωνίζεται, αλλά όλα για κάποιον λόγο γίνεται και πλέον η αθλήτρια ορεινού τρεξίματος βρίσκεται στην Ελλάδα και ζει όμορφες στιγμές με την οικογένεια της.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας (ήταν στην μπλε ομάδα στην αρχή) εμφανίστηκε σε ένα βίντεο το οποίο παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Love It» και την ακούμε να μιλά για όλα ίσα έζησε στο Survivor.

Ένα σκηνικό που είχε προκαλέσει σε πολλούς εντύπωση ήταν όταν ο Γιώργος Κοψιδάς έδινε το χέρι του για να τη συγχαρεί για την απόδοση της σε κάποιο αγώνισμα και εκείνη τον απέφευγε! Και η παίκτρια θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου αποκάλυψε μέσω του βίντεο πως λυπάται για την κίνηση που έκανε πολλές φορές στον Γιώργο Κοψιδά γιατί ήταν ο πρώτος που πήγαινε να της δώσει το χέρι του και τον πλησίασε για να του ζητήσει συγνώμη για αυτό που κάνει. Η κίνηση αυτή της βγήκε αυθόρμητα γιατί την ώρα του αγωνίσματος είναι θυμωμένη με τον εαυτό της που θα απέφευγε τον οποιονδήποτε την πλησίαζε εκείνη τη στιγμή γιατί νιώθει πως δεν της αξίζει.

Τσέκαρε το σχετικό απόσπασμα:

Τσέκαρε και αυτό: Angelina Jolie: Η φωτογράφιση για τη βρετανική Vogue