Ασκήσεις ηρεμίας

Οι ασκήσεις ηρεμίας ποικίλλουν και καλό θα ήταν να αρχίσουμε να εξασκούμαστε σε αυτές, γιατί η τρελή καθημερινότητα που ζούμε δε μας επιτρέπει να χαλαρώσουμε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αν είσαι σε μια περίεργη φάση στη ζωή σου, και δεν αντέχεις να ακούς συμβουλές, να δέχεσαι κριτική, να τα κρύβεις όλα μέσα σου, να προσπαθείς να ανταπεξέλθεις σε όλα και να μην απογοητεύεις κανέναν, αν η δουλειά σε ζορίζει, το γκομενάκι ή ότι σε χαλά, τότ… ούρλιαξε!

Υπάρχει μια θεραπεία η οποία ονομάζεται “screaming therapy”, και σύμφωνα με τον Gardian δημιουργούνται ομάδες “ουρλιαχτού” για γυναίκες, έτσι ώστα να εκφράσουν τα συναισθήματα τους και καθώς καταπιέζονται εξαιτίας της κοινωνίας και πρέπει να βγάλουν αυτά που έχουν από μέσα τους.

Βέβαια, και οι άνδρες ζορίζονται πολύ οπότε μπορούν και αυτοί να κάνουν μια από τις πιο γνωστές ασκήσεις ηρεμίας.

Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι γνωστή και άρχισε να κάνει την εμφάνιση της κατα τη δεκαετία των ’90s.

Η θεραπεία του… ουρλιαχτού μπορεί να βοηθήσει έναν άνθρωπο να βγάλει από μέσα του όλα όσα νιώθει αν δεν μπορεί να μιλήσει και να ξεσκάσει, αφού υπάρχουν πολλοί οι οποίοι δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, είτε από φόβο, είτε από απογοήτευση.

Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να πας σε μια ερημική παραλία και να αρχίσεις να ουρλιάζεις! Ακόμη και σε ένα δωμάτιο όπου θα είναι μόνος/η μπορείς να βγάλεις τα ουρλιαχτά και να ξεσπάσεις!

Μπορεί να σε βοηθήσει!

Tσέκαρε και αυτά :

Μαγαζιά Αθήνα : Που μπορείς να “βγάλεις” τα νεύρα σου

Θαλάσσιες χελώνες : Εξακολουθούν να κινδυνεύουν