Αστεία βίντεο

Τα αστεία βίντεο που έχουν σχέση με την Black Friday έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στα social media και δεν έχουν αργήσει, όπως αναμενόταν άλλωστε να γίνουν viral .

Ένα από αυτά έχει γίνει ανάρπαστο στο TikTok και έρχεται από τη Βρετανία, όπου εξαγριωμένες πελάτισσες σε ένα σούπερ μάρκετ ορμούν για να πάρουν από τα ράφια τα προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Πρόκεται για ένα υποκατάστημα της γνωστής αλυσίδας Tesco και φαίνεται η υπάλληλος του καταστήματος να βάζει τους εκπτωτικούς κωδικούς και να ετοιμάζεται να φύγει από το σημείο.

Οι πελάτισσες της έχουν μπλοκάρει το δρόμο και η υπάλληλος σχεδόν της απομακρύνει σαν να είναι πρόβατα. Και μόλις φύγει από το σημείο οι πελάτισσες ορμούν.

Αρχίζουν και σπρώχνονται μεταξύ τους προκειμένου να πάρουν τα προϊόντα που είναι σε προσφορά! Η μία τραβάει την άλλη, ενώ ξαφνικά μία από αυτές κάνει και σε μία άλλη πελάτισσα ένα κεφαλοκλείδωμα.

Βέβαια, στα σχόλια κάτω από το βίντεο του TikTok όλοι αναρωτιούνται σε ποιο υποκατάστημα εξελλίσσονται όλα αυτά, ενώ για άλλους που κάτι θα ξέρουν παραπάνω λένε ότι η έκπτωση ήταν μηδαμινή για το συγκεκριμένο προϊόν.
@bordzsi91 Hunger games in tesco #tesco #hungergames #fy #fyp #foryou #foryoupage #tiktok #viral #shopping #clubcard #shopping #candycrush10 #tescosfinest #savemoney ♬ eredeti hang – Bordzsi

Τέτοιες εικόνες πάντως δεν έχουμε δει στην Ελλάδα ακόμα και σε Black Friday με αστεία βίντεο! Ακόμα τουλάχιστον!

Τσέκαρε κι αυτό:

Μοζαμβίκη : Οι καραφλοί άνθρωποι κινδυνεύουν