Αστρινός Χαραλαμπάκης

Ο Αστρινός Χαραλαμπάκης από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στη Φάρμα έδειξε πως δεν θα είναι ένας παίκτης που θα τον λατρέψουν όλοι. Μάλιστα, φρόντισε εκείνος να κάνει σαφές πως είτε θα τον λατρέψουν είτε θα τον μισήσουν και μέση οδός δεν υπάρχει για εκείνον.

Τα όργανα άρχισαν ανάμεσα σε εκείνον και τον Σταμάτη Γαρδέλη! Ο γνωστός ηθοποιός φαινόταν όμως και σαν να ήθελε να τον τσιγκλάει και ο Αστρινός Χαραλαμπάκης δεν του χάλασε ούτε μία φορά να τσιμπάει.

Έτσι οι καυγάδες τους έμειναν ήδη στην ιστορία της Φάρμας 2 μέχρι που αποχώρησε οικειοθελώς ο Σταμάτης Γαρδέλης και ο Κρητικός παίκτης φάνηκε να ηρεμεί για λίγο.

Κακώς όμως θεώρησαν κάποιοι πως θα ηρεμήσει. Με αρχηγό τον Βασίλη Λέντζο, ο οποίος είναι και φίλος του μέσα στη Φάρμα άρχισε πάλι να έχει έριδες και καυγάδες μέσα στο σπίτι ή το αγρόκτημα έστω.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Η Φάρμα (@farma.greece)

Ο Αστρινός λοιπόν έδειξε πως έχει θέμα και με τον Μάνο Πανταζή, με τον οποίο ήδη διαπληκτίστηκε μία φορά, αλλά και με άλλους.

Μπορεί να λέει ότι συμπαθεί τη Μαίρη Μηλιαρέση, αλλά έχει και με εκείνη πρόβλημα για το πώς χειρίζεται τα πράγματα.

Σε άλλο επεισόδιο έδειξε πως έχει πρόβλημα και με τον ρεμπέτη της παρέας, τον Κουτσαβάκη, ενώ σε αντιπαράθεση ήρθε και με την Αθανασία Τσουμελέκα, η οποία μάλιστα του είπε πως έχει πρόβλημα στη συνεργασία.

Αυτό το τελευταίο ειδικά έκανε τον γνωστό Κρητικό να πάρει φωτιά! Ο Αστρινός Χαραλαμπάκης άρχισε για άλλη μία φορά να λέει τις ατάκες που έλεγε και με τον Σταμάτη Γαρδέλη, ότι του τριβελίζουν τον εγκέφαλο ή έστω κάπως έτσι!

Το ερώτημα είναι το εξής: Έχει δίκιο ή τελικά είναι εκείνος που δημιουργεί τις κόντρες στη Φάρμα.