Αστρινός Χαραλαμπάκης

Ο Αστρινός Χαραλαμπάκης από την πρώτη στιγμή της εισόδου του στη Φάρμα 2 έδειξε πως δεν μασάει τα λόγια του και με την χαρακτηριστικά του κρητική προφορά, έδειξε σε όλους πώς θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος.

Οι πρώτες ώρες μέσα στο σπίτι της Φάρμας ήταν άκρως επεισοδιακές αφού από την πρώτη στιγμή η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη ανάμεσα στον ίδιο και το γνωστό ηθοποιό, Σταμάτη Γαρδέλη.

Φαινόταν μάλιστα να έχει και μία προκατάληψη εναντίον του, ενώ και ο Σταμάτης Γαρδέλης δεν τον άφηνε σε ησυχία και με διάφορες φιλοσοφικές συζητήσεις και σκέψεις του έκαιγε κυριολεκτικά τον εγκέφαλο.

Η ατάκα του Σταμάτη Γαρδέλη να χρίσουν τον Παναγιώτη Ψωμιάδη αρχηγό, έκανε τον Κρητικό να γίνει έξαλλος και πριν καλά καλά αρχίσει το παιχνίδι φάνηκε πως θα τα βγάλουν τα μάτια τους στη συνέχεια.

 

Ο Αστρινός Χαραλαμπάκης με το ψευδώνυμο Μπαλάσκας κατάγεται από ένα ορεινό χωριό τον Ζάρο, που βρισκεται στο νομό Ηρακλείου.

Είναι χωρισμένος με τρία υπέροχα παιδιά και ως λάτρης της κρητικής παράδοσης, αποφάσισε να γίνει δάσκαλος παραδοσιακών κρητικών χορών.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι δηλώνει ιδιαίτερα κοινωνικός και ένας άνθρωπος που του αρέσουν οι πλάκες, δεν το έχει δείξει μέχρι τώρα, αφού σε κάθε κουβέντα του Σταμάτη Γαρδέλη φαίνεται έτοιμος να αρπαχτεί.

Μάλιστα, σε έναν από τους καυγάδες του είπε στον γνωστό ηθοποιό πως μαζί του μέσα στη Φάρμα θα αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα!