Αστυνομία ηθών

H αστυνομία ηθών μπήκε στο στόχαστρο του γενικού εισαγγελέα του Ιράν, και σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ αποφασίστηκε να καταργηθεί η συγκεκριμένη μονάδα αλλά υπάρχει ένα μυστήριο το οποίο πλανάται και όλοι προσπαθούν να δουν τι συμβαίνει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι αρχές στο Ιράν φέρεται να αποφάσισαν να σταματήσουν τη συγκεκριμένη μονάδα μετά από τις ακραίες διαδηλώσεις που πλήττουν τη χώρα και έχουν προκαλέσει πανικό αλλά και πολλούς θανάτους αλλά υπάρχουν αναφορές πως η αστυνομία ηθών δεν έχει σταματήσει τη δράση της.

Σύμφωνα με το aljazeera, δεν υπάρχουν άλλες αναφορές που να επιβεβαιώνουν την απόφαση που έλαβε ο εισαγγελέας έτσι ώστε να δοθεί τέλος στην αστυνομία που κυνηγά τις γυναίκες οι οποίες δε φορούν χιτζάμ.

Προς το παρών δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτησε για το τέλος της αστυνομίας και υπάρχουν διάφορα πρόσωπα στα Social media τα οποία κάνουν λόγο για fakes news τα οποία διαδόθηκαν έτσι ώστε να κοπάσουν οι διαδηλώσεις.

Οι εντάσεις στο Ιράν συνεχίζονται και ο κόσμος ζητά από την κυβέρνηση να σταματήσει τις επιθετικές πρακτικές κατά των πολιτών και τη σκληρή αντιμετώπιση κατά των γυναικών που δε φορούν μαντίλα.

Τσέκαρε και αυτά : 

Φαγητό Θεσσαλονίκη : Το space burger που δε λερώνει

Λιονέλ Μέσι : Σχηματίστηκε η μορφή του με 10.000 ζάρια