Ασύρματος φορτιστής

Ασύρματος φορτιστής : Ο “γίγαντας” του Έλον Μάσκ, Τesla, αποφάσισε να λανσάρει ένα αντικείμενο για να εξυπηρετηθούν όλοι οι καταναλωτές που θέλουν να φορτίζουν τα κινητά τους και άλλες συσκευές χωρίς να μπλέκονται με τα καλώδια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Το νέο gadget που παρουσίασε η Tesla ονομάζεται Wireless charging Platform και αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία τον Φεβρουάριο. Θα μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα μέχρι και τρεις συσκευές που θα είναι συμβατές με τον φορτιστή και αναμένεται να γίνει χαμός.

Έχοντας την τεχνολογία Free power θα μπορεί να φορτίσει συσκευές σε όλα το εύρος της πλατφόρμας που διαθέτει καθώς κρύβονται 30 πηνία και θα μπορεί να μεταφέρει μέσω της επαγωγής μέχρι και 15W στην κάθε συσκευή.

Αποτελείται από δυο τμήματα όπως είναι η πλατφόρμα φόρτιση και μια βάση από μαγνήτη έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί με όποιο τρόπο θέλει κάποιος, στο σημείο που επιθυμεί!

Ο ασύρματος φορτιστής έχει δημιουργηθεί από αλουμίνιο και χρησιμοποιείται μετασχηματιστής των 65W και διαθέτει καλώδιο USB Type C.

H Tesla κατάφερε να κάνει πραγματικότητα ένα “όνειρο” της Apple το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ και μέσω ενός βίντεο παρουσιάζεται ο φορτιστής.

 

Τσέκαρε και αυτά :

My Style Rocks :Ποια θα είναι η παρουσιάστρια

Τζέρεμι Ρένερ : Ο σοβαρός τραυματισμός