Αθανάσιος Χριστόπουλος

Αποτελούσε παράδοση όλα τα 20 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «Αισθητική Ανάπλαση» η αποστολή ευχετήριων καρτών για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Νέας Χρονιάς προς όλες και όλους που έχουν εμπιστευτεί το Κέντρο και τον Διευθυντή του, πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Χριστόπουλο για τη βελτίωση της εμφάνισής τους.

Αυτή τη φορά, οι ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού επιβάλλουν μια εξαίρεση σε αυτήν την ευχάριστη συνήθεια. Για λόγους προστασίας και υγιεινής, ο κ.Χριστόπουλος αποφάσισε την αναστολή της ταχυδρομικής αποστολής των ευχών στους χιλιάδες φίλους και φίλες της Αισθητικής Ανάπλασης, στους οποίους η ευχετήρια κάρτα θα σταλεί ηλεκτρονικά.

Όμως, μέσα σε αυτές τις ιδιόρρυθμες συνθήκες πρέπει να αναδυθεί κι ένα θετικό πνεύμα, ένα αισιόδοξο μήνυμα προς τους συνανθρώπους μας. Γι’ αυτό ο κ. Χριστόπουλος αποφάσισε το ποσό, το οποίο προορίζονταν για την εκτύπωση των ευχετηρίων καρτών, οι οποίες είναι μερικές χιλιάδες, για την αγορά των αντίστοιχων φακέλων και των ταχυδρομικών εξόδων να διατεθούν σε οικογένειες που ταλανίζονται, με την ελπίδα ότι αυτή η προσφορά θα απαλύνει έστω και παροδικά τις καθημερινές τους δυσκολίες και θα τις βοηθήσει να περάσουν με θαλπωρή τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.

Η μεγαλύτερη ευχή από τον κ.Χριστόπουλο και την Αισθητική Ανάπλαση είναι αυτή η ταλαιπωρία της Υφηλίου να είναι παροδική και όλοι μαζί να επιστρέψουμε στην προηγούμενη πορεία μας υγιείς και πιο δυνατοί, με χαμόγελο κι αισιοδοξία.