Athens Digital Arts Festival

Σε έναν σύγχρονο τεχνολογικό κόσμο υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να μείνουν φυσικά και έτσι η Endless EC υποστήριξε το 18ο Athens Digital Arts Festival με τίτλο FutuRetro, δίνοντας το παρόν στη διοργάνωση, όλες τις μέρες του φεστιβάλ.

Η εταιρεία συμμετείχε ενεργά και στο ADAF Kids, τις παράλληλες δράσεις του Athens Digital Arts Festival για παιδιά, με το παραμύθι «Η Ανθία και οι μέλισσες του δάσους».

Το παραμύθι έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Beegin, το οποίο υποστηρίζει έμπρακτα τους μελισσοκόμους και τις μέλισσες στη Βόρειας Εύβοιας, στοχεύοντας τελικά στη φυσική  ανάκαμψη του περιβάλλοντος.

Την παρουσίαση του παραμυθιού στους μικρούς φίλους έκανε  ηθοποιός Δημήτρης Μάριζας με σκοπό να τους διδάξει τη σημασία της μέλισσας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

H Endless EC συνεχίζει δυναμικά με εξωστρέφεια και σεβασμό στο νέο, σύγχρονο και ευαισθητοποιημένο καταναλωτικό κοινό, με το λανσάρισμα των νέων προϊόντων Endless Earth, με χάρτινη – φιλική προς το περιβάλλον – συσκευασία, με φρέσκο design και δέσμευση στην προστασία του περιβάλλοντος.

Γιατί το digital και το «φυσικό» αξίζει να συμβαδίζουν!

Τσέκαρε κι αυτό:

Παρθένος Ιούνιος: Προβλέψεις για τον Ιούνιο του 2022