Αθήνα

Η Αθήνα έχει πολλά μαγαζιά τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από μαγαζιά τα οποία βρίσκονται στο Λονδίνο, το Άμστερνταμ και το Βερολίνο. Και μετά την καραντίνα, έχουμε σκοπό να κάνουμε πολλά από αυτά στέκι και να πηγαίνουμε όσο πιο συχνά μπορούμε.

Μόλις τελειώσει η καραντίνα, όλοι μας έχουμε σκοπό να βρεθούμε σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα, να δούμε τους φίλους μας και να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας cocktails και ποτέ σε κάποιο μαγαζί το οποίο ίσως να μην είχαμε επισκεφτεί στο παρελθόν. Και δεν αποκλείεται να γίνει στέκι.

Υπάρχουν τρία μαγαζιά, τα οποία έχουμε επισκεφτεί στο παρελθόν και μας φαίνονται ιδανικά για τα πρώτα μας ποτέ μετά την καραντίνα και ήρθε η ώρα να τα μάθεις και εσύ!

#1.  The Bank Job

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Welcome to the era of bustling shifts! #thebankjob #cocktails #cocktailbar #wronginalltherightways #gentlemanthief

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bank Job, Athens (@thebankjob) στις

#2.Ipitou, The Bar

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

We love early evenings! 🌙 Come, we have reserved a table for you. 🖤 . . #IPITOUthebar #ipitou #bar #cat #candle #streetbar #drink #mixology #love #cocktails #bartending #drinks #spirits #drinkresponsibly #evening #winter #athens #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IPITOU (@ipitouthebar) στις

#3.7 Jokers

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

⌛️ Πρόσωπα και γεγονότα του 2006 -Ανασχηματισμό της κυβέρνησής του ανακοινώνει ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Υπουργός Εξωτερικών γίνεται για πρώτη φορά γυναίκα, η Ντόρα Μπακογιάννη. -Η Eurovision για πρώτη φορά στην Αθήνα μετά τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου με το τραγούδι My number one -Ιστορική νίκη για την Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών. Κερδίζει την αντίστοιχη των ΗΠΑ και προκρίνεται στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος μπάσκετ 2006. -Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Κώστας Σκανδαλίδης, δηλώνοντας ότι επιθυμεί να αφοσιωθεί στα προβλήματα της Αθήνας. Τη θέση του καταλαμβάνει ο Γεράσιμος Αρσένης, ως πρώτος επιλαχών του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών -Συλλαμβάνεται ο κακοποιός Νίκος Παλαιοκώστας σε χωριό κοντά στην Αράχωβα, σε μπλόκο που είχε στήσει η αστυνομία Λιβαδειάς. Ο Νίκος Παλαιοκώστας θεωρείται ο μεγαλύτερος Έλληνας κακοποιός και πρώτος στη λίστα με τους πλέον καταζητούμενους από την Ελληνική Αστυνομία. -Ιδρύεται το @the7jokersbar.athens που έμελλε να αποτελέσει σταθμό στην Αθηναϊκή νύχτα ⏳ ••—————————•• #the7jokerscrew #the7sparkysins #sparking #stopjokingbeajoker #7jokers #7jokersbar #7jokersbarathens #124 #777 #itsonlyrocknroll #14yearsold

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The 7 Jokers (@the7jokersbar.athens) στις