Χιόνια Αθήνα: Η Μήδεια κυριολεκτικά τσάκισε την Αθήνα και μπορεί στο κέντρο και στα νότια οι κάτοικοι να απόλαυσαν τα παιχνίδια στο χιόνι, αλλά στα βόρεια πολλοί άνθρωποι ταλαιπωρήθηκαν και έμειναν μέσα στο κρύο, αφού έμειναν για ώρες ατελείωτες χωρίς ρεύμα.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων τις βραδινές ώρες θα συνεχίσει να χιονίζει στις περισσότερες περιοχές στην Αθήνα (Χιόνια Αθήνα). Πιο αργά ωστόσο, οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν κυρίως στα βόρεια προάστια, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Ωστόσο, αργά τη νύχτα θα έρθουν νεφώσεις από την Εύβοια και το Αιγαίο και αυτό θα προκαλέσει υποτροπή του κλίματος, με αποτέλεσμα και νέες έντονες χιονοπτώσεις θα πλήξουν τόσο την Αθήνα όσο και την Εύβοια.

Οι νέες αυτές χιονοπτώσεις αναμένεται να επηρεάσουν κυρίως το ανατολικό τμήμα του λεκανοπεδίου, ενώ στα δυτικά από τη νύχτα θα εξασθενήσουν σημαντικά.

Πάντως η Μήδεια (Χιόνια Αθήνα) με τις χιονοπτώσεις θα σταματήσει στα βόρεια προάστια προς τα ξημερώματα της Τετάρτης όπου θα υπάρξουν θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν. Στην υπόλοιπη Αττική βέβαια τα έντονα αυτά φαινόμενα αναμένεται να λήξουν γύρω στις 10:00 το πρωί.

Οι μετεωρολόγοι δεν αποκλείουν οι χιονοπτώσεις να συνεχιστούν μέχρι το πρωί της Τετάρτης ακόμα και στα νότια προάστια.

Πάντως, μετά την Αττική η Μήδεια αναμένεται να πλήξει την Εύβοια ξανά, ενώ θα χιονίσει στις Κυκλάδες ακόμα και στα πεδινά των νησιών, ενώ χιονοπτώσεις θα υπάρξουν και στην Κρήτη από τα 200 μέτρα και πάνω.