Αθήνα

Το έχουμε πει πολλές φορές! Η Αθήνα είναι μια πανέμορφη πόλη και τον τελευταίο καιρό μας αρέσει ακόμη περισσότερο, καθώς η καραντίνα έχει κρατήσει τον κόσμο στο σπίτι και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να την απολαμβάνουμε «άδεια»!

Ένα από τα πράγματα τα οποία μας αρέσει πολύ είναι όταν γράφουμε σε μήνυμα «Μετακίνηση 6», το στέλνουμε στο 13033 και βγαίνουμε βόλτα στο κέντρο της πόλης! Περπατάμε, βγάζουμε φωτογραφίες και απολαμβάνουμε την όμορφη σιωπή του κέντρου γιατί έχει και αυτό τη χάρη του.

Το συντριβάνι στο Σύνταγμα συνεχίζει να λειτουργεί,το κτίριο της Βουλής παραμένει επιβλητικό και φωτισμένο, οι τσολιάδες είναι στη θέση του και οι δρόμοι είναι άδειοι το βράδυ.

Ο Δημοσθένης Ιμαριάγκμπε βγήκε για τρέξιμο στο κέντρο και μας έστειλε φωτογραφίες από την άδεια Αθήνα και σύντομα θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα του και θα βγούμε για σωματική άσκηση σε κάποια άλλη περιοχή και εννοείται πως θα μοιραστούμε μαζί σου εικόνες.

Οι δρόμοι της πόλης είναι «σιωπηλοί» και μπορεί να σου θυμίσουν εικόνες 15Αύγουστου! Και το μόνο σίγουρο είναι πως η ατμόσφαιρα είναι καθαρή και μας αρέσει πολύ… Αλλά για λίγο… διότι περιμένουμε να γεμίσει «ζωή» ξανά και να απολαμβάνουμε ελεύθερα τις βόλτες μας με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Δείτε τις εικόνες:

Photo credits: Dime Imarhiagbe