Αθηνά Ευμορφιάδη

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια kick boxing, Αθηνά Ευμορφιάδη είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν κάνει αίσθηση στο φετινό Survivor και το κορμί της, θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι από άλλον πλανήτη αφού είναι “φέτες” και οι κοιλιακοί δεν υπάρχουν!

Όμως, ήταν πάντα έτσι; όχι θα σου πούμε και μια φωτογραφία που έχει αναρτήσει η ίδια στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram το αποδεικνύει!

Μπορεί η Αθηνά Ευμορφιάδη να έχει κοιλιακούς “σκακιέρα” και να βλέπουμε τους μύες της να πετάγονται αλλά στο παρελθόν δεν είχε τη συγκεκριμένη διάπλαση! Βέβαια, ήταν και τότε κορμάρα αλλά διαφορετική!

Η αθλήτρια γυμναζόταν καθημερινά προτού μπει στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς το αγώνισμα με το οποίο ασχολείται είναι τρομερά απαιτητικό και πρέπει να έχει ένα σώμα το οποίο είναι δυνατό και μπορεί να δεχτεί όλα τα χτυπήματα που της έρχονται! Εξάλλου, δεν είναι τυχαία παγκόσμια πρωταθλήτρια!

Τσέκαρε την εικόνα :

Και τότε κούκλα απλά ελαφρώς διαφορετική αφού δεν είχε μπει τόσο έντονα στη διαδικασία να χτίσει το σώμα που τώρα έχει! Όπως και να έχει είναι μια γυναίκα άκρως εντυπωσιακή που έχει καταφέρει πολλά και θα συνεχίσει να καταφέρνει!