Αθηνά Ευμορφιάδη

Όσοι παρακολουθούν Survivor, σίγουρα έχουν εντυπωσιαστεί με τις αναλογίες του σώματος που έχει η Αθηνά Ευμορφιάδη καθώς είναι μια γυναίκα που έχει “επενδύσει” άπειρες ώρες στα γυμναστήρια και οι κοιλιακοί της είναι από άλλον πλανήτη.

Η kick boxer έχει μπει αποφασισμένη στο ριάλιτι επιβίωσης και ασχέτως αν κάποιος τη συμπαθεί ή όχι, πρέπει να παραδεχτεί πως η συγκεκριμένη γυναίκα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι πρωταγωνίστρια σε κάποια ταινία με θέμα τις Αμαζόνες.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη έχει όμως και μια πιο σέξι πλευρά την οποία παρουσιάζει πολύ συχνά στο Instagram και έχει μεγάλη αδυναμία στα μαγιό και τις εξορμήσεις στη θάλασσα. Μια όμως εικόνα είναι αυτή που έχει μοιράσει “εγκεφαλικά” στον κόσμο του Instagram και τη βλέπουμε να ποζάρει φορώντας μαγιό γνωστής εταιρείας και το σώμα της δεν υπάρχει! Οι μύες της “πετάγονται”, οι καμπύλες του σώματος της προκαλούν και είναι απλά σούπερ σέξι!

Τσέκαρε την :

Κορμάρα η άτιμη και φαίνεται πως έχει ασχοληθεί πολύ με το wellness και τη φυσική της κατάσταση! Πάντω,ς και στο Survivor φαίνεται να τη βοηθά το γεγονός πως είναι τόσο γυμνασμένη αφού σε αρκετά αγωνίσματα τα πηγαίνει καλά και προσπαθεί να δείξει τις δυνατότητες της, παρά το γεγονός πως δεν τρέφεται καλά! Μην ξεχνάμε πως οι αθλητές καταναλώνουν καθημερινά πολλές θερμίδες για να μπορούν να είναι δυνατοί και να ανταπεξέρχονται στις αθλητικές τους δραστηριότητες!