Αθήνα

Η όψη του πεζόδρομου στην οδό Θεσσαλονίκης στην Αθήνα άλλαξε αυτό το Σαββατοκύριακο και σε αυτό συνέβαλαν πέντε αρκετά γνωστοί καλλιτέχνες street art που έδωσαν το δικό τους χρώμα στην πόλη.

Αθήνα

Οι πέντε καλλιτέχνες από την Ελλάδα αλλά και ο γνωστός 2501 από την Ιταλία άφησαν το προσωπικό τους αποτύπωμα δημιουργώντας μία μεγάλη τοιχογραφία που άλλαξε κυριολεκτικά την όψη του πεζόδρομου στην Αθήνα.

Και οι πέντε είχαν στη διάθεσή τους 30 μέτρα και έτσι στον καθένα ξεχωριστά ανήκαν τα έξι μέτρα, όπου θα μπορούσαν να δώσουν το δικό τους στίγμα.

Αθήνα

Η δουλειά τους δεν ήταν καθόλου εύκολη, αφού από το πρωί του Σαββάτου, κατάφεραν να ολοκληρώσουν το έργο τους το βράδυ της Κυριακής. Ωστόσο, αυτό το διήμερο οι περαστικοί είχαν τη χαρά να τους παρακολουθούν live.

Tο event αυτό πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του δήμου Αθηναίων που επέτρεψε και την τοιχογραφία να πραγματοποιηθεί, ενώ σχεδιάζονται ανάλογες παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία της πόλης.

Αθήνα τοιχογραφία

Με έναυσμα αυτή την πρωτοβουλία ο Δήμος Αθηναίων ξεκινά ένα πρόγραμμα παρεμβάσεων σε μεγάλους τοίχους της πρωτεύουσας σε συνεργασία με γνωστούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.