Οι Αμπελόκηποι και η μεγάλη επιχείρηση του Δήμου Αθηναίων.

Αθήνα: Μία ακόμα μεγάλη συντονισμένη Κυριακάτικη επιχείρηση καθαριότητας έγινε σήμερα από την Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων.

Επικεντρώθηκε σε δρόμους και πεζοδρόμια της 7ης Δημοτικής Κοινότητας, στην περιοχή των Αμπελοκήπων που από νωρίς το πρωί σκουπίστηκαν σχολαστικά, πλύθηκαν και απολυμάνθηκαν για να παραδοθούν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Αμπελόκηποι

Οι άνθρωποι της Καθαριότητας με την συνδρομή πέντε (5) μηχανικών σάρωθρων, έξι (6) μεγάλων πλυστικών τα οποία φέρουν και το ειδικό τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα που σφουγγαρίζει πεζοδρόμια, πέντε (5) μικρών πλυστικών και δύο (2) υδροφόρων χωρητικότητας 10 τόνων, «σάρωσαν» δρόμους που τις εργάσιμες μέρες και ώρες δεν είναι δυνατόν να γίνουν ανάλογες επιχειρήσεις καθαριότητας λόγω αυξημένης κυκλοφοριακής επιβάρυνσης.

Αμπελόκηποι

Πρόκειται για μια δράση που πλέον καθιερώθηκε και η οποία έχει ενταχθεί στο αναβαθμισμένο και διαρκώς εξελισσόμενο με προμήθειες νέων μηχανημάτων, συνολικό σχέδιο καθαριότητας της πόλης όπως καθημερινά αναπτύσσεται στις 129 γειτονιές της και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες.

Αμπελόκηποι

Αμπελόκηποι

Τα σημεία στα οποία επικεντρώθηκε η σημερινή δράση καθαριότητας ήταν τα εξής:

Μ. ΑΣΙΑΣ

ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ (ΑΠΟ ΕΡΥΘΡΟΥ ΕΩΣ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΟΥ)

ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ (ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΑ ΕΩΣ ΕΡΥΘΡΟΥ)

ΘΗΒΩΝ (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΙΔΩΝ)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ

ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

ΠΑΠΑΔΑ

ΙΑΤΡΙΔΟΥ

ΒΟΛΑΝΑΚΗ

ΠΕΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΡΥΘΡΟΥ

ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ

ΚΟΥΣΙΑΝΟΦΣΚΥ

ΣΚΑΛΙΔΗ

ΚΑΠ. ΧΡΟΝΑ

ΚΟΥΠΑ

ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗ

ΟΔΗΣΣΟΥ

ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΑΝΤΟΥΝΑ

ΑΜ. ΧΑΑΝ

ΒΡΑΝΑ

ΚΡΙΜΑΙΑΣ

ΡΟΣΤΟΒΙΟΥ

ΜΠΟΥΣΙΟΥ

ΧΑΤΖΕΡΗ

ΚΟΥΠΑ

ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ