Αθήνα Φανάρια

Η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου που εφαρμόζει για την προάσπιση της οδικής ασφάλειας, τον εκσυγχρονισμό του οδικού δικτύου αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας, ολοκλήρωσε την αντικατάσταση των φωτεινών σηματοδοτών στο Σύνταγμα στην Αθήνα με νέου τύπου Led.

ad

Από τη διοίκηση της Περιφέρειας δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση και ανάπλαση του οδοστρώματος περιμετρικά του Συντάγματος, το οποίο ολοκληρώθηκε πρόσφατα, με δεδομένο ότι στην εμβληματικότερη πλατεία της Αττικής δεν είχαν γίνει εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου για περίπου 20 χρόνια.

Σ΄αυτό το πλαίσιο μετά από την καθολική ανακατασκευή του οδοστρώματος στην Αθήνα ακολούθησε η συνολική αντικατάσταση των φωτεινών σηματοδοτών αλλά και των πινακίδων σήμανσης.

Επισημαίνεται πως την ερχόμενη  εβδομάδα  θα ολοκληρωθεί  η αντικατάσταση των πινακίδων της κεντρικής γέφυρας σήμανσης επί της λεωφόρου Αμαλίας και η διαγράμμιση των δρόμων περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος (Λ. Αμαλίας, Λ. Βασιλέως Γεωργίου Α, Όθωνος, καθώς και στο τμήμα του οδοστρώματος μεταξύ των οδών Σταδίου και Φιλελλήνων).

Αθήνα Φανάρια

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:

“Με καθημερινές πράξεις και όχι λόγια βελτιώνουμε και εκσυγχρονίζουμε το οδικό δίκτυο της Αττικής, αρμοδιότητας μας και ταυτόχρονα εξωραίζουμε την εικόνα της εμβληματικότερης πλατείας της χώρας, κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgos Patoulis (@giorgos.patoulis)

Θα συνεχίζουμε και με άλλες ανάλογες δράσεις και παρεμβάσεις σε όλη την Αττική, συνεχίζοντας να επενδύουμε στην οδική ασφάλεια, που παραμένει στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας”

Ad