Αθήνα

Μια πόλη η οποία είναι πραγματικά υπέροχη τον Αύγουστο είναι η Αθήνα, καθώς πολλοί επιλέγουν να την αποχαιρετίσουν για να βρεθούν σε κάποιο νησί και έτσι «αδειάζει»!

Αν είσαι από τα ατομάκια που δουλεύουν τον Αύγουστο στην Αθήνα, να ξέρεις πως έχεις συμμάχους στο πλευρό σου και θα κάνουμε μαζί πράγματα τα οποία θα μας χαλαρώσουν και θα περάσουμε τέλεια!

Τι μπορείς να κάνεις;

#1.Βόλτες στην Πλάκα με ένα καφέ ή μια μπύρα στο χέρι όταν αρχίζει να δύει ο ήλιος! Φανταστικά! Βέβαια, μπορείς να πας και για περπάτημα σε περιοχές όπως είναι η Μαρίνα Ζέας αλλά και η Γλυφάδα. Και το Ζάππειο είναι ένα υπέροχο μέρος για να κάνεις τη βόλτα σου και παράλληλα να βγάλεις φωτογραφίες!

#2.Θερινό σινεμά λέω και κλαίω! Δες ταινίες με την παρέα σου σε κάποιο από τα σινεμά που έχουν δημιουργηθεί για το καλοκαίρι.

3. Βρες τις ιδανικές σειρές στο Neflix και απόλαυσε την ηρεμία του σπιτιού σου πίνοντας τα αγαπημένα σου ποτάκια αλλά και smoothies! Αφού κάνεις αυτό το task, βγες από το σπίτι και βρες ένα παγωτατζίδικο για να δοκιμάσεις κάποια καινούργια γεύση!

+1.Κοκτειλάκια σε κάποιο από τα αγαπημένα μας μαγαζιά! Εμείς θα σου προτείνουμε το Rudolf στο Παγκράτι!