Αθηναΐς

Αθηναΐς: Μοναδικές σκηνές, στα μάτια έκπληκτων περαστικών, διαδραματίστηκαν πριν από λίγες μέρες, σε κεντρικό δρόμο της Νίκαιας.

ad

Πρωταγωνίστριες αυτών, τέσσερις πανέμορφες γυναίκες, και ένας άντρας, που ενώ περπατούσε αμέριμνος, δέχτηκε την αιφνίδια επίθεσή τους, ακινητοποιώντας τον, και μεταφέροντάς τον σηκωτό, σε μαύρο βαν, που τις περίμενε…

Προορισμός τους, ένα ερειπωμένο σπίτι, όπου τον υπέβαλλαν σε «βασανιστήρια», αφού είχαν ανακαλύψει και οι τέσσερίς τους, ότι τα είχε ταυτόχρονα μαζί τους… Τι του συνέβη στη συνέχεια;

Η αποκάλυψη γίνεται, στο κινηματογραφικό βιντεοκλίπ με την υπογραφή της Fresqo Films, για το νέο τραγούδι της Αθηναΐς, με τίτλο «Στην Ευχή», που κυκλοφόρησε από τη G MUSIC!

Πρόκειται για μία ανεβαστική, δυναμική ρούμπα, σε μουσική Κωνσταντίνου Γαλανού και στίχους Γιάννη Μαλλιά, που σε συνεπαίρνει από το πρώτο κιόλας άκουσμά της, και θα γίνει το μουσικό μότο, των απατημένων γυναικών.

Η Αθηναΐς,  μπήκε για τα καλά στο πετσί του ρόλου της,  οργανώνοντας την τέλεια απαγωγή, μετά βασανιστηρίων, του συντρόφου της, που υποδύεται το γνωστό μοντέλο, Κωνσταντίνος Παυλόπουλος. Συνεργοί της, τρεις πανέμορφες φίλες της, γνωστές από τον χώρο της τηλεόρασης, οι δημοσιογράφοι, Κατερίνα Νινιού, Μαρία Βλάχου και Χριστιάννα Κοχλατζή, που το στέλνουν όλες μαζί, «Στην Ευχή»!

Ad