Audi

Στην Αττική έφτασε  το νέο Α3 Sportback της Audi που αποτελεί το απόλυτο best seller της εταιρείας και με το οποίο έγινε η έναρξη για τις παρουσιάσεις στην χώρα μας μετά το γενικευμένο lockdown.

Πρόκειται για την μικρομεσαία κατηγορία των premium μοντέλων, όπου υψηλό μερίδιο εκτός από το Audi A3 Sportback, διεκδικούν τα επίσης νέα μοντέλα, που ήδη κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, Mercedes A Class και BMW Σειράς 1.

To νέο μοντέλο μπορεί να έχει κάποιες πρωτοπόρες παρεμβάσεις στον σχεδιασμό, αλλά σε καμία περίπτωση  δεν ξεφεύγει από τη γενική φιλοσοφία της γνωστής γραμμής.

Από τα βασικά χαρακτηριστικά είναι η προσπάθεια να αποκτήσει το Audi μια κουπέ αισθητική στο πίσω μέρος, ενώ υιοθετήθηκε και μία επιλογή των έντονα κεκλιμένων κολώνων C.

Διαπιστώθηκε ότι η χαρακτηριστική Singleframe μάσκα έχει μεγάλες διαστάσεις, με κυψελωτή σχάρα και ευρείες εισόδους αέρα. Οι προβολείς Matrix LED με ψηφιακά φώτα ημέρας, αποτελούνται από ένα πίνακα pixel, το καθένα με 5×3 τμήματα LED(προαιρετικός εξοπλισμός).

Η βασική έκδοση διατίθεται με προβολείς LED, με LED φώτα ημέρας. Δώδεκα εξωτερικά χρώματα και τρεις γραμμές εξοπλισμού (Standard, Advanced, S line), καθώς και ένα πακέτο styling σε μαύρο χρώμα. Το μήκος καθορίστηκε στα 4,34 μ., πλάτος 1,82 μ., μεταξόνιο 2,64 μ., ύψος 1,43 μ.