Austin Butler

O Austin Butler είναι ένα νέο αγόρι το οποίο έχει καταφέρει να μαγέψει το Χόλυγουντ με τις υποκριτικές του ικανότητες καθώς έχει υποδυθεί τον μεγάλο τραγουδιστή, Έλβις Πρίσλεϊ, με μεγάλη μαεστρία αλλά είναι και κούκλος.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου του 1991 και έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κερδίσει μια Χρυσή Σφαίρα, ένα βραβείο Bafta και μια υποψηφιότητα στα Όσκαρ για το βραβείο καλύτερος άνδρας ηθοποιός. Και έχουμε πολλά να δούμε από αυτό το αγόρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Austin Butler (@austinbutler)

Μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος ήταν επτά ετών. Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή η οποία έχει εργαστεί ως κομπάρσος σε projects τα οποία έχει συμμετάσχει ο αδερφός της. Στην ηλικία των 13 ετών τον πλησίασε ένας μάνατζερ και ξεκίνησε να του βρίσκει δουλειές ως κομπάρσος και από τον ενθουσιασμό του για τον χώρο, ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής.

Άφησε το σχολείο στην 7η τάξη και αποφάσισε πως πρέπει να κάνει μαθήματα στο σπίτι και κατάφερε να πάρει το απολυτήριο του πολύ εύκολα ενώ παράλληλα έκανε δουλειές.

Ο Austin Butler έχει εμφανιστεί σε πολλά projets του Disney Channel και του Nickelodeon, ενώ τον γνωρίσαμε καλύτερα στη σειρά “The Carries Diaries”. Έχει παίξει και στην ταινία “Once Upon A Time in Hollywood ” του Ταραντίνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Austin Butler (@austinbutler)

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Έλβις και έχει κάνει τον δικό του χαζούλη, έχει απασχολήσει με την προσωπική του ζωή καθώς το 2011 μέχρι το 2019 έβγαινε με την ηθοποιός Βανέσα Χάτζενς ενώ το 2021 έβγαινε με το μοντέλο και κόρη της Σιντι Κρόφορντ, Kaia Gerber.

To 2014 έχασε τη μητέρα του μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και ήταν μια πολύ σκοτεινή περίοδος για εκείνον αλλά ανέκαμψε γρήγορα κάνοντας εργασιοθεραπεία και περισσότερα μαθήματα υποκριτικής για να ανεβάσει το επίπεδο του.

Είναι ένας από τους νέους ηθοποιούς του Χόλυγουντ που έχει πολλά να δείξει ακόμη!

Τσέκαρε και αυτά: