Avatar

Το δεύτερο trailer της ταινίας “Avatar : The way of Water” κυκλοφόρησε λίγο πριν εμφανιστεί η ταινία στους κινηματογράφους και οι θαυμαστές έχουν ενθουσιαστεί με τις νέες εικόνες.

Η Disney κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer και ανακοινώθηκε παράλληλα πώς ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων έτσι ώστε ο κόσμος να μπορέσει να δει την ταινία που δημιούργησε ο Τζέιμι Κάμερον.

Στις 16 Δεκεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η προβολή της νέας ταινίας του Avatar και στο νέο trailer βλέπουμε καλές και κακές στιγμές των ηρώων.

Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε πριν από 13 χρόνια και οι ηθοποιοί Πόε Σαλντάνα και Σαμπράκος Γουόρθινγκτον επιστρέφουν στους ρόλους τους και μένουν με την οικογένεια τους.

Στη νέα ταινία επιστρέφουν και οι Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ, Στίβεν Λανγκ και Σιγκούρνι Γουίβερ, ενώ η Κέιτ Γουίνσλετ, ο Έντι Φάλκο και ο Βιν Ντίζελ είναι κάποια από τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν.

Η νέα ταινία “Avatar: The Way of Water” είναι η πρώτη από τις τέσσερις που κυκλοφορούν και το 2028 θα ολοκληρωθεί η τετραλογία.

Τι θα δούμε στη νέα ταινία 

Μετά τα γεγονότα που είδαμε στην πρώτη ταινία, φτάνουμε μετά από 10 χρόνια να βλέπουμε την ιστορία της οικογένειας Sully, όσα κάνουν για να διασφαλίσουν την ασφάλεια τους, τα βάσανα τους, τις τραγωδίες που περνούν και πρέπει να βιώσουν αλλά και τιςμάχες που δίνουν.

Τσέκαρε και αυτά

Χριστούγεννα Σταύρος Νιάρχος : Πότε ξεκινούν οι γιορτές

Συνταγές : Πώς να φτιάξεις πίκλα σκόρδου