Avenue

Αυτό το Πάσχα 2022, ένα από τα αυθεντικά κορίτσια SANTORO Gorjuss, η Ruby, θα έρθει όλο το δρόμο από την Αγγλία, κατευθείαν στο Avenue, για το πρώτο της Meet Greet event στον κόσμο!

Η Ruby, θα εμφανιστεί στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE από τις 15 έως τις 23 Απριλίου για να καλωσορίσει την Ανοιξιάτικη και την Πασχαλινή περίοδο μαζί με τους φίλους της και να χαρίσει υπέροχα Gorjuss δώρα!

Σε αυτό το event, η Ruby και οι βοηθοί της θα μοιραστούν σημαντικές αξίες, που συνθέτουν το Gorjuss brand, όπως τη δύναμη της επικοινωνίας, της ευγένειας, της αγάπης και της φιλίας. Η Ruby αντιπροσωπεύοντας τα όνειρα και την αθωότητα της παιδικής ηλικίας, έχει τη μοναδική δυνατότητα να αγγίζει τις καρδιές των παιδιών αλλά και των ενηλίκων και αποδεικνύει ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με πολλούς τρόπους και να μοιραστούμε τα μυστικά μας.

Με μια τεράστια συλλογή από υπέροχα δώρα που θα προσφέρουν στα παιδιά και τους παρευρισκόμενους, η Ruby και οι Gorjuss φίλες της δεν βλέπουν την ώρα να σας συναντήσουν από κοντά αυτό το Πάσχα, τη γιορτή της αγάπης! H πιο ωραία ώρα της ημέρας, μόνο στο AVENUE!

Τσέκαρε κι αυτό: 

Πάσχα 2022: Η εμπειρία στο Four Seasons Astir Palace Hotel