Avril Lavigne

H Panik Records και η Sony Music γιορτάζουν την 20η επέτειο του debut album της Avril Lavigne, “Let Go”, με τη κυκλοφορία μιας expanded έκδοσης του album, η οποία περιλαμβάνει έξι bonus tracks, όπως επίσης και το “Breakaway” που έχει γράψει η Avril και κυκλοφόρησε από τη Kelly Clarkson.

To αρχικό demo του “Breakaway” δεν συμπεριλήφθηκε στο album κι έτσι η Avril το έδωσε στην Kelly Clarkson (που κατάφερε να το πάει στο #1 του Hot 100 το 2004). Η ολοκαίνουργια ηχογράφηση της Avril παρέχει μια νέα προσέγγιση του τραγουδιού με αναφορές στη παιδική ηλικία της.

Το “Let Go (20th Anniversary)” περιλαμβάνει τα 13 κλασσικά tracks του album, την νέα έκδοση του “Breakaway” και 5 ακόμη σπάνιες ηχογραφήσεις εκείνης της περιόδου: “Why” (“Complicated” b-side); “Get Over It” (“Sk8er Boi” b-side); “Falling Down”(από το soundtrack της ταινίας “Sweet Home Alabama”); “I Don’t Give” (από το soundtrack της ταινίας “American Wedding”) και “Make Up”.

Για να γιορτάσει η Avril μαζί με τους θαυμαστές την 20η επέτειο του album, στις 27 Ιανουαρίου 2023 θα κυκλοφορήσει ένα διπλό 12″ LP με τίτλο, Let Go (20th Anniversary Edition).

Σε ηλικία μόλις 16 ετών, η τραγουδίστρια και στιχουργός με καταγωγή απο τον Καναδά, Avril Lavigne, υπέγραψε το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο της και κυκλοφόρησε το debut studio album, ‘Let Go’, στις 4 Ιουνίου 2002. Το ‘Let Go’ την έκανε ένα παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο, ενώ θεωρείται ένα από τα πιο εμπορικά albums του 21ου αιώνα από Καναδό καλλιτέχνη. Κυριάρχησε στα ραδιόφωνα με επιτυχίες όπως “Complicated” και “Sk8er Boi”, ενώ βοήθησε να ανοίξει ο δρόμος για νεότερες γεννιές γυναικών να δημιουργήσουν punk-pop μουσική στη mainstream σκηνή.

Το ‘Let Go’ έχει γίνει 7x πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ το “Complicated” έχει καταφέρει να γίνει 3x πλατινένιο, το “Sk8r Boi” 2x πλατινένιο και το “I’m With You” πλατινένιο. Η Καναδική Μουσική Βιομηχανία και η Music Canada ανακύρηξαν το ‘Let Go’ ως διαμαντένιο, για πωλήσεις περισσότερες από 1 εκατομμύριο στη γεννέτηρα της Avril.

Παράλληλα, η Avril Lavigne ανακοινώθηκε ως ένα από τα ονομάτα που εντάχθηκαν στο “Hollywood Walk of Fame Class of 2022” και σύντομα θα αποκτήσει το δικό της αστέρι στο Boulevard of Stars.

Επιπλέον Avril Lavigne θα βρίσκεται σε περιοδεία για τη περίοδο 2022-2023 και ίσως θα βρίσκεται σε κάποια πόλη κοντά σας.

Τσέκαρε και αυτό : Λευκάδα παραλίες : Οι Εγκρεμνοί σε περιμένουν