Αξεσουάρ αυτοκινήτου

Τα αξεσουάρ αυτοκινήτου είναι σημαντικά όταν ετοιμάζεσαι να κάνεις μια εξόρμηση σε περιοχές όπου υπάρχουν χιόνια αλλά το πρώτο και κύριο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να έχεις ελέγξει μηχανικά το αυτοκίνητο σου σε ένα συνεργείο.

Πολλές φορές ξεχνάμε πως το αυτοκίνητο μας είναι και αυτό ευάλωτο σε διάφορες συνθήκες και περιμένουμε πως θα τα βγάλει πέρα σε όλα. Αλλά δεν είναι έτσι.

Ο πάγος, η ομίχλη αλλά και το γεγονός πως τα λάστιχα γλιστρούν κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης και της βροχόπτωσης, μπορούν να αποβούν μοιραία και να προκληθεί ατύχημα.

Ωστόσο, καλό θα είναι να υπάρχουν κάποια αντικείμενα στο αυτοκίνητο σου ενώ ετοιμάζεσαι να μετάβεις για μια εξόρμηση στα χιόνι.

Αξεσουάρ αυτοκινήτου : 

1.Φακός

2. Έξτρα αλυσίδες

3. Ξύστρα για τον πάγο

4.Κουτί πρώτων βοηθειών

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αν είσαι από αυτούς που επιλέγουν τα μέρη με χιόνι για μια μονοήμερη εκδρομή, καλό θα είναι να βάλεις στο πορτ μπαγκάζ ένα έξτρα μπουφάν γιατί μπορεί να το χρειαστείς ενώ σημαντικό είναι, να έχεις μαζί σου και κάποιο powerbank το οποίο θα σου φανεί χρήσιμο αν πέσει η μπαταρία του κινητού σου και θέλεις να καλέσες για οδική βοήθεια.

Τσέκαρε και αυτά:

Φαγητό Αγία Παρασκευή : Πήγαμε στο εξαιρετικό Nama

Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ : Οι αποκαλύψεις για το παλάτι