Αξιοθέατα

Ο κόσμος επιλέγει να επισκεφτεί διάφορα αξιοθέατα ενώ κάνει τις διακοπές του σε διαφορα σημεία της γης. Και αν είσαι από τα άτομα που σύντομα θα βρεθούν στο Χόλυγουντ, τότε ξέρουμε που πρέπει να πας.

Το Super Mario Land είναι ένα από τα νέα δημιουργήματα στα Universal Studios Hollywood και οι πρώτες εικόνες από του χώρους είναι απλά εντυπωσιακές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Oι δημιουργοί του συγκεκριμένου χώρου δεν σκέφτηκαν λεπτό το κόστος και επένδυσαν σε εξαιρετικής ποιότητας αντικείμενα ενώ στο εστιατόριο σερβίρονται μοναδικής ποιότητας πιάτα που έχουν ως κύριο θέμα… τον Σούπερ Μάριο.

Όπως ο Σούπερ Μάριο,έτσι και τα πιάτα του εστιατορίου έχουν ιταλικό-αμερικάνικες επιρροές και ένα από τα πιάτα που σίγουρα θα παραγγείλει κάποιος είναι τα μακαρόνια με κεφτέδες.

Οι χώροι είναι δημιουργημένοι πολλά χρώματα όπως αυτά που βλέπουμε στα βιντεοπαιχνίδια και σε κάθε σημείο υπάρχουν αγάλματα που θυμίζουν τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού.

Οι δημιουργοί του Ordinary Adventures – ενός καναλιού στο YOUTUBE – ήταν από τοςυ πρώτους που βρέθηκαν σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα αξιοθέατα του Χόλυγουντ και μας δείχνουν όλους τους χώρους.

Τσέκαρε και αυτά: