Ο Αύγουστος Κορτώ έχει κάθε λόγο να γιορτάζει τη σημερινή ημέρα, αφού έκλεισε 17 χρόνια σχέσης με τον σύζυγό του, Τάσο Σαμουηλίδη και δεν έκρυψε τη χαρά του.

Φυσικά μία τέτοια ημέρα ο ίδιος τη γιόρτασε με τους χιλιάδες φίλους του μέσω Facebook ανεβάζοντας μία φωτογραφία του ίδιου που είναι στην αγκαλιά του συζύγου του και οι δύο δείχνουν να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

 

17 χρόνια. <3

Δημοσιεύτηκε από Auguste Corteau στις Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Κάτω από την υπέροχη αυτή φωτογραφία χιλιάδες αντιδράσεις και σχόλια με τον κόσμο και τους φίλους τους να τους δίνουν ευχές!

Οι δύο τους παντρεύτηκαν το 2014 στη Νέα Υόρκη και στις αρχές του 2016 ήταν από τα πρώτα γκέι ζευγάρια που υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

Αύγουστος Κορτώ
Φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους στη Νέα Υόρκη

Ο ίδιος άλλωστε είναι μεγάλος υποστηρικτής της ελευθερίας του ατόμου και όταν είχε υπογράψει το σύμφωνο συμβίωσης είχε γράψει και είχε ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό τους στον αγώνα για να διεκδικήσουν το δικαίωμα στην οικογένεια χωρίς όρους παρά μόνο με την ελευθερία και την αγάπη.

Ο Αύγουστος Κορτώ είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη συγγραφή και για αυτό το λόγο τα βιβλία του γνωρίζουν τεράστια επιτυχία από όταν εκείνος ήταν σε πολύ μικρή ηλικία.