Κωνσταντινούπολη

Η Κωνσταντινούπολη είναι μια υπέροχη πόλη – αφήνουμε στην άκρη λίγο τα θέματα που υπάρχουν με την Τουρκία και τον Ερντογάν- και αν την έχεις επισκεφτεί, ξέρεις πολύ καλά πως είναι ένα μέρος το οποίο έχει πολλά πράγματα να ανακαλύψεις.

Όσοι έχουμε επισκεφτεί την πόλη της Τουρκίας, ξέρουμε, πως έχει κάποιες γειτονιές οι οποίες είναι άκρως φωτογραφίσιμες αλλά μια είναι αυτή που έχει κερδίσει την καρδιά όλων των instagrammers! Ναι, ναι η γειτονιά με την ονομασία Balat.

Η γειτονιά του Balat βρίσκεται στην περιοχή του Fatih και είναι ένα μέρος όπου τα σπίτι είναι βαμμένα σε διάφορα χρώματα και υπάρχουν σκαλιά τα οποία έχουν επίσης βαφτεί με πολλά χρώματα! Οπότε αυτόματα γίνεται μέρος για φωτογραφίες! Θυμίζει λίγο το concept του Notting Hill στο Λονδίνο αλλά είναι λίγο πιο «ωμό» καθώς ο κόσμος που κυκλοφορεί εκεί δεν έχει γεμάτες τσέπες με λεφτά ούτε κοστίζουν ένα διαμέρισμα όσο μια Louis Vuitton συλλεκτική! Είναι ένα μέρος το οποίο είναι πολύ κοντά στην καρδιά μας και πρέπει να επισκεφτείς κάποια στιγμή και θα δεις από πρώτο χέρι πόσο όμορφα είναι.

Ανυπομονούμε να τελειώσει η πανδημία για να μπορέσουμε να επισκεφτούμε ξανά την Κωνσταντινούπολη και να βγάλουμε σούπερ φωτογραφίες!

Τσέκαρε τις εικόνες:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alfa Tour (@alfatour.dz)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cem Ince (@starcom_18)

Κωνσταντινούπολη