Γάτα

Μία γάτα Βιρμανίας που έχει το όνομα Miss Rigby, μπορεί να χαρακτηρισθεί σαν ένας από τους μεγαλύτερους “θαλασσόλυκους”, αφού έχει περάσει όλη της τη ζωή ταξιδεύοντας στους ωκεανούς…

Όταν πριν 5 χρόνια, ένα 50χρονο ζευγάρι, η Maryvonne και Shane La Peyre πήραν την απόφαση να γυρίσουν τον κόσμο με το σκάφος τους, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα αφήσουν πίσω την αγαπημένη τους γάτα τη Miss Rigby που έγινε τελικά συμμέτοχος στην περιπέτεια αυτή, περνώντας τη ζωή της στη θάλασσα.

Οι περιπέτειές της ξεκίνησαν στο Κονέκτικατ, όπου και υιοθετήθηκε από το ζευγάρι η γάτα αυτή. Το ζευγάρι λοιπόν, ζώντας στο σκάφος τους το Gem, για μία πενταετία, από τη Νέα Υόρκη ταξίδευαν στα νησία της Καραϊβικής και επέστρεφαν στην αμερικανική μεγαλούπολη, ώσπου αποφάσισαν να υιοθετήσουν μία γατούλα για συντροφιά. Και βρέθηκε η ηλικίας μόλις 3 μηνών Miss Rigby.

Χαρακτηριστικό της πως ήταν άφοβη και αγέροχη. Ήταν η μόνη γάτα που τριγυρνούσε στο σαλόνι και δεν κρυβόταν κάτω από τον καναπέ. Όμως πριν κάνει τις θάλασσες τρόπο ζωής, υπήρξε εκπαίδευση γι αυτήν στο κολύμπι και την ιστιοπλοΐα, έστω και αν οι γάτες αποφεύγουν το νερό σαν…. τρελές. Έτσι πίστευαν πως θα μπορούσε τελικά να έχει στη θάλασσα μία ζωή αντίστοιχη της ξηράς. Αυτό ήταν. Η γάτα έχει περάσει όλο τον χρόνο της στο σκάφος. Και οι τρεις ζουν σε αυτό όλο το χρόνο ταξιδεύοντας.

Για δείτε την!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Part two of the dating game …. 😹😹 . . #hefoundyourhomerigby #seriousstalkeralert #cmon #helovesyou #pffttt #hecameforthetreats #🙄 #cats #catsofinstagram #catlife #dailycat #cutecats #funnyvideos #boatcat #boatlife #catlover #romance #meow #kittylove #tomcat

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss Rigby (@miss_rigby_boatkitty) στις

“Θαλασσόλυκος” η γάτα!