Αυτή η νύχτα μένει: O Στρατής και η Ζέτα συνεχίζουν να περνούν τρυφερές στιγμές μαζί, αγνοώντας ότι ο Στέλιος κάνει ό,τι μπορεί για να ενοχοποιήσει τον Βαρδάρη.

Ο Αλέξανδρος, όμως, διεξάγει τη δική του έρευνα αποκρύπτοντας στοιχεία από τον διοικητή του. Από την άλλη πλευρά, η σχέση του Χρήστου με τις κόρες του φθάνουν στα άκρα και η σύγκρουσή του με τον Αλέξανδρο μοιάζει αναπόφευκτη.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η σειρά έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, γοητεύοντας ιδιαιτέρως τις γυναίκες που της χάρισαν την πρωτιά με ποσοστό 18,2% στις ηλικίες 18-54, από 14 έως 16 Νοεμβρίου.

Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα:

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 16 – Αυτή η νύχτα μένει

Ο Χρήστος φεύγει στην Αθήνα αφήνοντας αναπάντητα τα ερωτήματα για τον Αλέξανδρο. Εκείνος από την άλλη έχοντας πια στην κατοχή του μια πληροφορία που του καίει τα χέρια, συναντά τον μόνο άνθρωπο που θα μπορούσε να του πει την αλήθεια. Στο μεταξύ το μαγαζί έχει τους δικούς του ίσκιους να αντιμετωπίσει.

Η νέα συνάντηση Θοδωράκη και Διαμάντως την αφήνει γεμάτη νοσταλγία, ενώ η Μυρτώ συνεχίζει τα ψέματα στον Μανωλάκη και το καψόνι του Φώτη και του Μάικ στον Σταύρο κινδυνεύει να τινάξει το πρόγραμμα στον αέρα. Η Ζέτα με το Στρατή από την άλλη ζουν τον έρωτά τους χωρίς να ξέρουν πως ο φάκελός του βρίσκεται στο γραφείο του Στέλιου.